Murić: "Još ništa nije izgubljeno"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
14:01
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Edo Murić izneo je u blogu za sajt Evrokupa svoje dosadašnje utiske igranja za Partizan NIS i očekivanja pred nastavak sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Momak koji je tokom minulog leta ostvario san dolaskom u Partizan NIS u utorak je napisao svoj prvi blog za sajt Evrokupa kao član crno-bele porodice.

Govoreći o nesrećno izgubljenim utakmicama u Jerusalimu i Volgogradu Edo Murić je ipak konstatovao da još uvek ništa nije izgubljeno i da bi pobeda nad Asesoftom mogla da pokrene stvari sa mrtve tačke.

"Još ništa nije izgubljeno ali nam je pobeda hitno potrebna, po mogućstvu već u duelu sa Asesoftom. Sjajno je što ćemo igrati pred svojim navijačima jer smo prethodne tri od četiri utakmice bili gosti" napisao je Murić i dodao,

"To što igramo na domaćem terenu neće značiti ništa ukoliko ne nastavimo da popravljamo formu. Asesoft ima tri pobede i poraz i igra sjajno što znači da ćemo morati da damo više od maksimuma kako bismo pobedom dodatno popravili samopouzdanje" istaao je Slovenac.

Pored viđenja predstojeće utakmice sa Asesoftom Murić je govorio o dobro poznatoj priči koja se tiče njegove velike želje da nastupa za Partizan a koja mu se letos ostvarila.

Sada je pred sebe postavio novi cilj a to je duel sa bratom Dinom Murićem u završnici Evrokupa.

"Moj stariji brat igra za Olimpiju i zbog toga bih jako voleo da prođemo u narednu rundu. Želja mi je da igram protiv njega u Evrokupu" istakao je Murić.

Slovenački reprezentativac pohvalno je govorio o svom novom klubu i tom prilikom istakao da je zadovoljstvo i čast trenirati i igrati u klubu koji ima trenera kakav je Duško Vujošević i navijače kakvi su "Grobari".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stefanjevremovic
Tuesday, 11.11.2014
18:56

Sutra da napunimo halu!

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Tuesday, 11.11.2014
16:40

Napred Partizan :)

avatar
noomac
Tuesday, 11.11.2014
16:20

Samo ti cepaj sut 0/8 za dva i 0/2 za tri kao na prosloj tekmi i mnogo dobro ima da ti bude :D

avatar
stevan98
Tuesday, 11.11.2014
15:58

ljudi imam problem,mogu da napisem komentar ili d aotvorim komentare samo ako jos niko nije ostavio komentar tj ako ima 0 komentara.Cim neko bar jedan ostavi komentar meni se ucitava 100 godina i na kraju ne otvori.Preko fona mogu normalno da citam.Ako može pomoć pogledacu na fonu odgovor i unapred hvala