Muk na Pacifiku, Kanađani "izbušili" ranjenog šampiona!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.06.2019.
08:22
Izvor: Sportske.net

Desetkovani Voriorsi nemoćni protiv Toronta 109:123, brejk je vraćen, sudbina seriji zavisi od oporavka Tompsona i Duranta...

AP Photo/Tony Avelar, Pool
AP Photo/Tony Avelar, Pool

Povezane vesti

Reptorsi su pogodili bitne šuteve, maksimalno su iskoristili ranjivost šampiona, serija postaje više nego zanimljiva, Toronto je vratio brejk, vodi sa 2:1.

Nije lako nikada u "Orakl Areni", ali bez Duranta i Kleja Tomspona, Voriorsi imaju veliki problem. Ni 47 poena Karija, njegov rekord u plej ofu nisu bili dovoljni, na drugoj strani Leonard je ubacio 30, Lovri 23 (pet trojki), Grin dodao šest trojki.

Kako je priznao i Stiv Ker, Kanađani su nadigrali domaćina, šut je proradio u najvažnijem trenutku, imali su 52.4% uspešnosti, ubacili 17 trojki, tu ovakav Golden Stejt ne može ništa.

Klej Tompson je nedostajao i u napadu, ali više u odbrani, videlo se to po količini lakih šuteva koje su imali gosti. Dobro su proučili poraz u drugoj utakmici, onu seriju Voriorsa od 18:0, sada nisu dozvolili povratak, Ibaka je imao čak šest blokada.

U svakom slučaju sutrašnji meč, ponovo na Pacifiku, reći će mnogo toga, videćemo u kakvom će sastavu biti domaćin, ali ako Toronto napravi još jedan brejk biće blizu svoje prve titule...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 06.06.2019
12:48

Bravo Raptorsi , steta sto GSW nije kompletan da bude pravi derbi istoka i zapada

avatar
bagra
Thursday, 06.06.2019
10:28

Brate nije Lovri, nego Lauri