Može li se protiv Vestbruka? Može, ali samo ovako!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.10.2017.
09:14
Izvor: Sportske.net

Neverovatna završnica u Oklahomi.

BETA/AP Photo/Stacy Bengs
BETA/AP Photo/Stacy Bengs

Povezane vesti

Veliko iznenađenje u Oklahomi, nakon startne pobede i tripl dabla, u dva meča je "Grmljavina" utihnula. Noćas ih je iznenadila Minesota, Karl Entoni Tauns je sa 27 poena i 12 skokova predvodio "Vukove", ali je ključ trijumfa bio Vigins koji je takođe dao 27 poena i rešio utakmicu.

Na drugoj strani je Vestbruk brojao do 31, Melo 23, Pol Džordž se ispromašivao.

Meč je rešen na dramatičan način, Karmelo je pogodio trojku pet sekundi pre kraja, ali je Vigins uzvratio neverovatnim šutem, nije bilo tajm-auta, Minesota je impovizovala, mada kako su otkrili vežbaju ovo na treningu.

Bjelica je igrao manje od 10 minuta, ubacio jedini šut, trojku, imao je i jedan skok.

U Holivudu trijumf Pelikansa, prvi u sezoni. Entoni Dejvis je ubacio 27 poena, imao 17 skokova, Lonzo Bol nastavio da igra po sistemu toplo-hladno, što se od mladog igrača može očekivati.

Domaćin je okrenuo rezultat, serijom 27:4 došao u poziciju da pobedi, ali onda je Nju Orleans podigao glavu. Odgovorili su serijom 11:0, Kauzins je ubacio 22 poena, a iskusni Džamir Nelson je pogodio ključnu trojku, u danu kada je potpisao ugovor sa Pelikansima. Itekako im se isplatio...

U prvom meču večeri Bruklin je dobio Atlantu u sudaru timovima kojima svi predviđaju sezonu suza. Ali za razliku od Houksa, Netsi deluju sasvim solidno, novajlija iz Portlanda Krabe je ubacio 20 poena, polovinu od toga u poslednjoj četvrtini. Atalanta je uz poraz ostala i bez Denisa Šredera koji se povredio u finišu i do sada nema informacija koliko će odsustvovati.

LA Lejkers - Nju Orleans 112:119
Oklahoma - Minesota 113:115
Bruklin - Atlanta 116:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 23.10.2017
14:59

Bez Sredera i ovako tuzna Atlanta je najgori tim u ligi.

avatar
Čeki
Monday, 23.10.2017
11:50

Da se nije pomerao u bloku sve bi bilo regularno, ovako je sumnjivo. Ali drago mi da su dobili zbog Belog, a i ne volim Vestbruka.