Može li, posle Zvezde, i FMP da zada udarac šampionu usred ''Morače''?

Autor: Beta Beta
nedelja 21.10.2018.
16:00
Izvor: Beta

Ko će sutra imati bolji skor u ABA ligi od početka sezone?

BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS
BETAPHOTO/ABA liga/FMP/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša FMP-a Vlada Jovanović rekao je danas da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da njegova želi da odigra najbolje što može i pokuša da iskoristi svaku šansu koja joj se ukaže.

"Idemo u goste evroligašu koji u svom sastavu ima mnogo kvalitetnih igrača. Imali su nekoliko utakmica u poslednjih desetak dana, ali su oni ekipa koja je tako sastavljena da može pruža kvalitetne partije na dva fronta", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a sutra gostuju ekipi Budućnosti u poslednjoj utakmici četvrtog kola ABA lige i pokušaće da upišu prvu pobedu u Podgorici posle deset godina.

"Favoriti su, ali mi želimo da odigramo najbolje što možemo i probamo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže. Za tako nešto biće potrebno puno uložene energije, hrabrosti i koncentracije tokom svih 40 minut", rekao je trener tima iz Železnika.

FMP je na početku nove sezone u regionalnom takmičenju upisao dve pobede i poraz, a isti skor ima i šampion ABA lige.

"Posle pobede nad Cibonom, naporno smo radili... Budućnost je ekipa sa odličnim individualcima i biće nam potrebna velika koncentracija i čvrstina u odbrani. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi izborili što povoljniji rezultat", rekao je košarkaš FMP-a Stefan Momirov.

Utakmica se igra sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke