Može i bez De Koloa, CSKA na korak od Beograda!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.04.2018.
21:01
Izvor: Sportske.net

CSKA će u narednoj utakmici imati meč-loptu za plasman na F4.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Kao i u prošloj utakmici, gledali smo veliku neizvesnost, a onda je CSKA prelomio meč u poslednjoj četvrtini. Danas je bilo 89:84.

U prvih 20 minuta utakmice niti jedna ekipa se nije odlepila na više od 5 poena prednosti, na odmor se otišlo uz vođstvo Himkija 43:45, a u nastavku bolja igra favorita u ovoj seriji.

CSKA je preko Klejburna i Hantera stigao do prednosti od 51:45, ali se gosti nisu predavali i veoma brzo je ponovo bio egal meč.

Ozbiljniju prednost "Armejci" prave početkom poslednje deonice kada su preko Higinsa, Hantera, Klejburna i Rodrigeza stigli do 79:70.

Upravo je Rodrigez nosio igru ekipe CSKA u nedostatku Nanda De Koloa, uspevao je da probije odbranu Himkija u drugom poluvremenu i bio je udarna igla svog tima.

Meč je završio sa 26 poena i 10 asistencija, pratio ga je Higins sa 19, Klejburn je imao 16 poena. Na drugoj strani Gil je imao 22, Šved samo 12, Stefan Marković je imao 11 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 19.04.2018
22:00

Sve osim osvajanja CSKA je cista namestaljka! De Kolo,Serhio,Kori,Klajburn,a na klupi sve do jednog vrhunski defanzivci koji uz to znaju sasuti poene.