"Motiv i energija u minusu, fali Teo" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2019.
20:15
Izvor: Sportske.net

Sarkastični komentari navijača Crvene zvezde mt:s posle prvog poluvremena duela sa Dinamikom. Jasno je da crveno-belima nedostaje energije i motiva u duelu sa Dinamikom.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Loše su izabranici Milana Tomića otvorili četvrtfinalni meč sa Dinamikom pa im se tako dogodilo da za deset minuta ubace samo 13 poena ekipi iz Košarkaške lige Srbije.

Dinamik je trojkama napravio razliku u prvoj četvrtini, a najraspoloženiji u redovima Crvene zvezde mt:s u prvih deset minuta bio je Bili Beron sa 5 poena.

Zanimljiv je podatak da Zvezda u prvom poluvremenu nije imala nijedno slobodno bacanje, ali ne iz perspektive sudijskog kriterijuma, već kao potvrda da crveno-beli nisu pravili veće probleme odbrani Dinamika.

Serijom 6:0 na startu druge četvrtine Zvezda je uhvatila priključak i prišla na tri poena zaostatka (20:23), ali je Dinamik nedugo zatim odgovorio na adekvatan način i otišao na osam poena razlike (23:31).

Na minut i po pre kraja Dinamik je imao najveću prednost u prvom poluvremenu (24:36), a nije pomoglo ni Reglendovih 2+1 jer je Beslać na drugoj strani ubacio trojku.

Do odlaska na odmor još jedna trojka za Zvezdu, pa Dinamik na odmor odlazi sa devet poena prednosti - 39:30!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 15.02.2019
21:26

Јел се надзорник Прле сећа овог дана прошле године и утакмице са Борцем исто у четвртфиналу коју је Звезда добила тек на продужетке?