Mornar osvojio titulu, a on je od sreće pevao o - Partizanu! Hoće li crno-beli reagovati?

Autor: Darko Mitrović
petak 01.06.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

Poznata je njegova ljubav prema Partizanu, a čak ni u ovim trenucima se nije libio da je pokaže.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Centar Mornara Uroš Luković jedan je od najboljih igrača ekipe iz Bara koja je u minuloj sezoni bila najprijatnije iznenađenje u regionu.

U ABA ligi su izborili plasman u plej-of, gde ih je zaustavila Zvezda, ali šlag na tortu je sinoćnja istorijska titula prvaka Crne Gore koju je ekipa Mihajla Pavićevića osvojila u duelu sa šampionom ABA lige, ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Naravno, posle meča je u Baru usledilo veliko slavlje, a pomenuti Luković nije propustio priliku da na svoj način pozdravi i navijače Partizana kojih ima dosta u ovom gradu.

Znate već da je Luković pre dve godine ostvario svoju veliku želju da zaigra u Partizanu, ali su se crno-beli prošlog leta odrekli njegovih usluga i po procenama mnogih - pogrešili. Odlični centar je napravio pravi izbor prelaskom u Mornar, ali možda je ovim gestom posle finala poslao i svojevrsnu poruku svom bivšem klubu.

Videćemo tokom leta da li će u Partizanu reagovati...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 01.06.2018
15:08

Vratiti ga odmah ako je moguće. Ej, otpustiti Lukija a dovesti Đoku Šalića sa odrazom 4.5cm, to je mogao samo Muta. I to dovesti Đoku kao prvog centra. Sva sreća, vratismo Gagića. I ne samo Uroša, treba dovesti i brata u paketu. Da Novicu rastereti, da odigra svojih 15 min max po utakmici, a Marko da preuzme ulogu startne četvorke.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 01.06.2018
14:23

Ovaj mali u crvenoj majici je isti Moca Vukotic:-D Samo diletant kao sto je muta je mogao da otpusti Lukovica, a da dovede salica i svadbara obada.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 01.06.2018
11:44

Prije svega veliki profesionalac... Mada i trener mu je još veći profesionalac, čovjek je u ABA otvoreno navijao za Zvezdu..