Mornar dovodi SENZACIONALNO pojačanje?!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.03.2017.
17:28
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Potpuno neočekivana vest stiže iz Crne Gore. Još uvek je sve nezvanično, a mnogo toga biće jasnije posle revanš meča polufinala plej-ofa između Budućnosti i Crvene zvezde.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/MO

Povezane vesti

Kako prenose pojedini mediji u Crnoj Gori, na pomolu je senzacionalni transfer pred početak plej-ofa crnogorskog šampionata.

Prema saznanjima koja je preneo i ''Blic'', plejmejker Budućnosti Markus Vilijams blizu je prelaska u ekipu Mornara iz Bara!

Razlog zbog kojeg je uopšte i pokrenuta ova tema, jeste činjenica da je u tamošnjoj ligi dozvoljeno da za jednu ekipu nastupa najviše trojica stranaca, a Podgoričani imaju jednog više.

Mediji spekulišu da će u Budućnosti odlučiti da se odreknu usluga Vilijamsa, a da će zadržati Nemanju Gordića, Rejnoldsa i Klasena. To Barani žele da iskoriste i bivšeg plejmejkera Zvezde dovedu u svoje redove.

Doduše, i Mornar u svojim redovima ima trojicu stranaca, Lamonta Džonsa, Oktavijusa Elisa (koji se vraća posle neuspele epizode na Filipinima) i Antabiju Volera, dok su se Čedomiru Vitkovcu zahvalili na saradnji. Ako bi došlo do Vilijamsovog transfera, i jedan od pomenute trojice biće prekobrojan.

Inače, plej-of u Crnoj Gori počinje 1. aprila, do kada bi trebalo da bude poznato da li će se Vilijams preseliti u Mornar.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 26.03.2017
12:45

Ala je ovaj propo'...

avatar
Saturday, 25.03.2017
18:48

Ау ако се ово обистини, било би невероватно колико је ниско пао за кратко време!