Mornar dobija najveće pojačanje pred majstoricu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net

Reči trenera Crvene zvezde mt:s Dušana Alimpijevića nakon poraza od Mornara dobijaju na snazi nakon saznanja da će Barani biti još jači u majstorici.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Morali su crveno-beli mnogo bolje u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige sa Mornarom ali im je u Baru malo toga polazilo za rukom.

Zvezda će plasman u finale plej-ofa regionalnog šampionata morati da traži kroz majstoricu koja će biti sve samo ne laka.

Otežavajuća okolnost za crveno-bele predstavlja vest koja je stigla nakon jučerašnjeg revanša u "Topolici", Mornar će u majstorici biti jači za svog najboljeg igrača koji je propustio prva dva meča.

"Igraću 100% majstoricu u Beogradu", rekao je odmah nakon jučerašnje utakmice Uroš Luković za "Blic".

Bivši centar Partizana propustio je prva dva meča sa crveno-belima zbog povrede, spekulisalo se da će biti spreman da u revanšu odigra desetak minuta ali je utakmicu gledao sa pozicije pored terena.

Kada se ima u vidu da Uroš Luković nije preskočio nijednu utakmicu u ligaškom delu sezone i da je sa prosekom od 13,5 poena i 7,5 skokova po meču jedan od najboljih pojedinaca u timu Mornara, jasno je zašto reči Dušana Alimpijevića izrečene posle jučerašnje utakmice dobijaju dodatno na težini.

"Kad u prvoj četvrtini primiš 40 poena nisi zaslužio da pobediš, kada ti dva igrača daju 60 poena nisi zaslužio da pobediš, kada ne shvataš da je utakmica bila za finale - nisi zaslužio da pobediš", rekao je sinoć Alimpijević.

Majstorica je zakazana za 2. april u Beogradu, a obe ekipe će tokom tekuće nedelje imati i obaveze u Evropi. Zvezda u petak dočekuje Real Madrid, dok će Mornar u sredu gostovati Donaru u Groningenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke