Morača premala za sve, Budućnost ima poruku za Zvezdine navijače

Autor: Pavle Knežević
sreda 11.04.2018.
18:16
Izvor: Sportske.net

Trebovanja za finale višestruko prevazilaze kapacitet dvorane.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Podgoricu drma košarkaška groznica! Mogućnost da Budućnost posle 15 godina zaigra u Evroligi podigla je prestonicu Crne Gore na noge, a trebovanja za ulaznice odavno su prešla kapacitete dvorane Morača.

Kapacitet hale je oko 4.500 mesta, a Budućnost je danas saopštila da je do danas došlo 8.000 trebovanja, ali i da očekuje da će ona dostići i 10.000 za komplet karata za obe utakmice.

"Imajući u vidu 300 godišnjih karata (koje su vlasnici kupili na početku sezone), kao i da 1.200 karata ide za firme - sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici.

KK Budućnost će pokušati da izađe u susret u skladu sa mogućnostima i u toku sutrašnjeg dana će informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško. Na osnovu trenutne potražnje izvjesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču KK Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici!
", navela je Budućnost na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Budućnost je pozvala i navijače Crvene zvezde da "zbog lične bezbenosti" ne unose u halu navijačke rekvizite i obeležja kluba.

"Klub se zahvaljuje svojim vernim navijačima, sa žaljenjem zbog toga što realne mogućnosti ne dozvoljavaju da svi koji žele bodre svoj tim sa tribina SC Morača", navela je Budućnost.

Rezultat u finalnoj seriji ABA lige trenutno je 1:1. Četvrta utakmica igra se u petak od 20, a peta u subotu od 21 u Podgorici. Pobednik duela će izboriti plasman u Evroligu.

Budućnost je u elitnom evropskom klupskom takmičenju poslednji put učestvovala u sezoni 2002/03. Posle toga je još nekoliko puta igrala u kvalifikacijama, ali nije uspevala da se domogne grupne faze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 12.04.2018
11:01

Ovo deluje kao javno pozivanje na linč , pre par godina je iz iste morače izbačen jedan stariji čovek koji je nosio srpsku nošnju. Sve ovo je jedna velika sramota i naravno potvrda čuvenog čojstva i junaštva !!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 11.04.2018
20:57

Да не уносе обележја клуба за који навијају?!? Због личне безбедности?!? У демократској Црној Гори?!?

avatar
Samo Buducnost
Thursday, 12.04.2018
11:27

Prvo pogledaj u svoje dvorište, drug. Mi vama makar ne branimo da dođete na utakmicu. Mi nećemo izbaciti vaše prijatelje kluba iz dvorane zbog 'ugrožene bezbjednosti'. Ej, ugrožena bezbjednost uprave gostujućeg kluba? A vi ste evroligaški klub. I, za kraj, naravno, nećemo plaćati nikakvog navijača (Danijel Fekete, sa dugom istorijom izazivanja nereda po utakmicama; nije mi jasno kako mu do sad nije uopšte zabranjeno da dolazi na bilo kakve utakmice) i dati mu akreditaciju da bi mogao neometano da nasrne na vaše igrače. Nego, o tome se kod vas ne piše, je li, zašto bi se i pisalo. 'U se i u svoje kljuse', drug. I neka bolji pobijedi, pa ćemo sve lako.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 13.04.2018
21:26

Море, и боље ти је!

avatar
Samo Buducnost
Thursday, 12.04.2018
14:14

E, uništio si me sad tim argumentom, nemam komentar :)

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 12.04.2018
13:08

Сви ли сте исти😂😂😂