Mogu li Peđa i Vlade da preporode Bogdana?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.11.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net, glasamerike.net

Sezona u NBA ligi polako odmiče, Bogdan Bogdanović se još uvek navikava na novi ritam treninga, utakmica, novi ritam života generalno...

Beta/AP Photo/Nick Wass
Beta/AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Svi smo jedva čekali početak nove sezone u najjačoj ligi sveta, s obzirom da je broj naših košarkaša uvećan za još dvojicu najboljih - Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića.

Nažalost, Teo se posle zapaženog početka vrlo brzo povredio, sada se oporavlja, a Bogdan Bogdanović u Kingsima i dalje pokušava da pokaže ono najbolje što ume.

Za sada možda sve i ne izgleda onako kako su mnogi očekivali, ali uvereni smo da Bogdan može bolje i da će se tokom sezone to i potvrditi.

Kako je igrao noćas možete da pogledate u prilogu, najavio je svoje ''buđenje'' i to je dodatni razlog za ohrabrenje, a svoje ''prolazno vreme'' u NBA ligi prokomentarisao je u intervjuu za ''Glas Amerike''.

''Navikavam se polako, osnovne stvari sam pozavršavao, te sitnice, to je bilo malo problema u početku. Navikavanje na vremensku zonu, pa sad opet na putovanja i to... prva je sezona, ima dosta stvari, kažem, da se navikneš, privikneš, nešto novo da naučiš. Veoma je zanimljivo“, istakao je Bogdan.

Ističe da se način rada na treninzima razlikuje od onog u Evropi, ali i da mu veliku podršku pružaju legende Kingsa Vlade Divac i Peđa Stojaković.

''Peđa pogotovo, pošto je bio na mojoj poziciji, pa zna koje trikove koristiti u igri i kako igrati, tako da mnogo pričam s njim o košarci. Generalno, s njima pričam i stvarima van terena, kako se živi, kakav je život jednog NBA igrača.

Treba mnogo da se trenira.

Ovde si uglavnom sam, samotnjački je život i sam moraš da se spremaš i za utakmicu, dok si u Evropi dosta podređen timu i sve je timski, sve ideš ekipno. Tako da i na to moram da se naviknem, i tu mi oni dosta pomažu“, otkrio je Bogdan.

Od saigrača je izdvojio veterana Vinsa Kartera, koji ga je oduševio svojim mogućnostima sa 40 godina.

''Neverovatno stvarno, kad smo gledali klipove, uvlačenje lakta u obruč, stvarno mi je neverovatno da imam priliku da sad igram s njim“, objašnjava Bogdan i dodaje da bi Karter mogao u Evropi da igra i do pedesete...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 19.11.2017
23:19

Za sezonu i po u Evropi, vjerovatno u Realu, pa za jos koju opet ABA liga.

avatar
Z
Sunday, 19.11.2017
14:24

Sta ima da ga preporode? % mu nisu na nivou obzirom da je u procesu adptacije, i to ne samo na ligu, vec i drugu zemlju kilturu itd. Druga stvar, igra za jednu od najgorih ekipa u ligi, gde su najbolji igraci veterani, a novopridoali klinci siliju loptu

avatar
Вук
Sunday, 19.11.2017
15:43

Силује је и он исто тако. Испуца се на утакмици као да је на тренингу. Али може му се, има Дивца иза себе. Ако у оваквим условима не израсте у великог играча, онда је стварно велики промашај.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 19.11.2017
19:50

Pa to,da sada Djurent dodje u Evropu,sastavio se ne bi 2 godine