Moglo je da se igra pod Goricom - Zvezdu čeka pakao u "Morači"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
15:23
Izvor: Sportske.net

Više od 24 časa ostalo je do početka treće finalne utakmice plej-ofa ABA lige, a organizator je saopštio da su sve karte rasprodate putem trebovanja.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Karata za treću i četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde neće biti u slobodnoj prodaji.

Organizator utakmica koje su na programu u petak i subotu saopštio je da su sve raspoložive karte rasprodate putem trebovanja, a da je deo prosleđen sponzorima kluba.

"Traženo je 8.400 ulaznica, a da dvorana prima 10 hiljada bila bi puna. Karata u slobodnoj prodaji neće biti. Navijači koji su dolazili tokom ciele sezone, imali su prioritet i njima je omogućeno da gledaju i ova dva. Interesovanje kakvo vlada za ova dva meča nije zapamćeno", kazao je direktor Budućnosti Slavko Radulović.

Funkcioner podgoričkog kluba preneo je da su preduzete sve bezbednosne mere da bi utakmica protekla u najbolje redu što podrazumeva i povećano prisustvo policije i privatnog obezbeđenja.

Pošto su karte numerisane predstavnici Budućnosti poručili su navijačima da dođu ranije i na vreme zauzmu svoja mesta na tribinama.

Treća utakmica na programu je u petak od 20 časova, dok će četvrti meč biti odigran dan kasnije od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke