Moćni Janis rekordom osvežio Karmelovo sećanje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.11.2019.
08:34
Izvor: Sportske.net

Adetokumbo napravio najveći broj asistencija u karijeri!

AP Photo/Morry Gash
AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

Janis Adetokumbo je neverovatan. Grk je odigrao simultanku protiv Portlanda, promašivao, ali na kraju ubacio gostima iz Oregona 27 poena, imao 19 skokova i čak 15 asistencija, najviše u karijeri. Šuterski posao završio je Bledso sa 30 poena, Baksi su pogodili prvih sedam šuteva na meču, vodili od početka do kraja.

Oslabljeni Portland, bez Lilarda, Zaka Kolinsa, Vajtsajda i ranije povređenog Nurkića se dobro držao. MekKolum je brojao do 37, ali Blejzersi su u lošoj seriji, treći poraz u nizu. Njima Milvoki ne leži, izgubili su sedam od devet mečeva u proteklih gotovo pet godina od Milvokija. Primili su 72 poena u prvom poluvremenu, nije bilo šansi za povratak.

Melo Entoni u petorci, bolja partija nego na debiju 18 poena, 7 skokova, 4 asistencije, nije još namestio ruku.

Zanimljivo, Grk je debitovao u petorci baš protiv Mela i njegovog tadašnjeg kluba, Niksa. Njujork je dobio tu utakmicu nakon produžetka, a Karmelo Entoni je ubacio 29 poena. Grk je u svom prvom startu igrao čak 42 minuta, dao 10 koševa, imao 7 skokova. U sastavu je bio i naš Raduljica, ali nije dobio šansu...

Pelikansi su slavili protiv Sansa u pustinji, Brendon Ingram je vodio goste sa 28 poena, Redik je sasuo pet trojki za 26 koševa, Holidej dodao 23, imao je i 9 asistencija. Bez Fejvorsa, Harta, Okafora i naravno Zajona, gosti su stigli do šest pobede u sezoni.

Nakon dobrog starta Feniks gubi dah, videlo se i noćas da teško ide bez Rubija, Obre Džunior je ubacio 25 poena, Buker dodao 19, ali sada su već Sansi u lošoj seriji i pali su na 50 posto uspešnosti.

Milvoki - Portland 137:129
Feniks - Nju Orleans 121:124

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke