MK Grupa ostaje uz ''Orlove''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2016.
13:58
Izvor: Sportske.net, MK Group

Početak priprema naše košarkaške reprezentacije za predstojeći kvalifikacioni turnir za OI obeležilo je i produženje saradnje MK Grupe sa Košarkaškim savezom Srbije.

MK Group
MK Group

Povezane vesti

Pomenuta kompanija već treću godinu zaredom pruža podršku KSS-u i našem nacionalnom timu, a potpisivanju novog ugovora danas su priisustvovali i reprezentativci na čelu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

Tom prilikom, Đorđević je istakao značaj ove saradnje.

''Izuzetno nam znači podrška kompanije MK Grupe. Drago nam je što su sa nama prijatelji koji su nas i ranije podržavali. Nadamo se da će se istorija ponoviti'', poručio je 'Sale Nacionale', aludirajući na uspeh na Svetskom prvenstvu pre dve godine.

Ugovor je potpisan u beogradskom hotelu ''Kraun Plaza'', ispred KSS to je učinio Andrija Kleut, a u ime MK Grupe njen predsednik Miodrag Kostić.

''Podrška talentovanim pojedincima i grupama oduvek je bila sastavni deo naše strategije i poslovanja. Drago nam je što je kompanija MK Grup, kao i do sada, uz Košarkaški savez Srbije.

Kopaonik je bio početna stanica košarkaške reprezentacije za pohod na srebrnu medalju osvojenu pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Madridu.

Ovoga puta, nadamo se da će naši momci pobediti na kvalifikacionom turniru i da ćemo se ponovo videti, ali na njihovim pripremama, u hotelu 'Grand' na Kopaoniku, uz želju da ponove i nadmaše uspeh iz Madrida'',
poručio je Miodrag Kostić posle potpisivanja ugovora.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke