Mitrović: "Naše ambicije su jasne"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 13.04.2015.
14:01
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaškog kluba Crvena Zvezda ističe da čitava javnost dobro zna ambicije oba tima, uoči starta polufinalnog duela sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Luka Mitrović kazuje da njegova ekipa ima razloga za optimizam pred polufinale Jadranske lige sa Partizanom, ali ocenjuje da u toj seriji utakmica ništa neće značiti "minuli rad".

"Prethodnih dana se mnogo pričalo o polufinalu, ulog i ambicija kod obe ekipe su jasne - borba za trofej i učešće u Evroligi koje bi i jednom i drugim timu mnogo donelo. Imamo razloga za optimizam, ali ne treba gledati minuli rad, ono glavno nas tek očekuje", rekao je Mitrović na zajedničkoj konferenciji Zvezde i Partizana.

Polufinalna serija plej-ofa Jadranske lige izmedju Zvezde i Partizana počinje u utorak, igra se na tri pobede, a crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice.

Mitrović je naveo da njegova ekipa maksimalno spremna dočekuje prvu utakmicu, koje će biti, kako je ocenio, fizički i psihički teška.

"Samim tim što je ulog takav i pritisak je veći, možda je to i jedina razika u odnosu na prethodne duele. Razlike u taktici neće biti", kazao je Mitrović i dodao da se nada sportskoj atmosferi u polufinalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke