Miškov 'apdejt' o Jokiću i reprezentaciji: "Pozitivne vibracije..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.04.2019.
18:55
Izvor: Sportske.net

Plej-of u koji se Denver plasirao donekle menja planove Nikole Jokića, ali Miško Ražnatović oseća "pozitivne vibracije" kada je nastup za državni tim u pitanju.

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović govorio je danas na Ekonomskom fakultetu o mnogim zanimljivim temama, a svakako da je za košarkašku javnost najznačajnija bila ona vezana za Nikolu Jokića i njegov nastup u državnom timu.

Niko sa sigurnošću ne može da kaže hoće li Nikola Jokić igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini, pa tako ni Miško Ražnatović još uvek nema konačan odgovor.

"Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili, jer su prvi put zaigrali u plej-ofu", rekao je Ražnatović, a prenosi portal "Mondo".

Dok čekamo da se sezona završi dobar signal predstavlja to što Miško Ražnatović "oseća pozitivne vibracije".

"Generalno su pozitivne vibracije, ali svaki put kada je tako, pojavi se vest dana da će Jokić igrati, pa ja onda dobijam čestitke... Stvarno ne znam u ovom trenutku, ali iskreno rečeno, retko kad sam se osetio tako dobro kao 2002. godine kada je Gurović dao trojke u Indijanopolisu", objasnio je Jokićev agent.

Ražnatović je uveren da sa Nikolom Jokićem u timu Srbija može da savlada Sjedinjene Američke Države.

"Zaista želim da se to desi. Ako bude bilo imalo šanse za to, to će se desiti. A, ako on bude igrao, verujem da možemo da ih pobedimo", zaključio je Ražnatović.

Srbija će na Mundobasketu u Kini igrati u Grupi D protiv selekcija Angole, Filipina i Italije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke