Miško zadao rebus - Srbin u Bambergu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.07.2018.
13:08
Izvor: Sportske.net

Na njemu svojstven način košarkaški menadžer Miško Ražnatović otkrio je da će srpski reprezentativac karijeru nastaviti u Brose Bambergu.

Epa/Timm Schamberger
Epa/Timm Schamberger

Povezane vesti

Vicešampion Nemačke pojačao je svoje redove angažovanjem još jednog košarkaša sa srpskim pasošem.

Sudeći na osnovu rebusa koji je na "Tviteru" postavio Miško Ražnatović, novi član Brose Bamberga postao je Stevan Jelovac!

"Nije Vinko, a nije ni dešnjak! Upravo je postao freak", napisao je Ražnatović.

Dakle, ako pođemo od toga da nije u pitanju Vinko Jelovac, logično je da je u pitanju Stevan. Srpski reprezentativac je levoruk, dok je Bamberg u košarkaškim krugovima poznat kao "Freak City".

Stevan Jelovac (28, 208 cm) iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Nižnjeg. Krilni centar je prosečno postizao 20,5 poena i beležio 6,8 skokova po utakmici u VTB ligi.

Sjajne partije rezultirale su pozivom u reprezentaciju Srbije, a ovoga leta i transferom u klub koji će naredne sezone igrati u FIBA Ligi šampiona.

Jelovac će u Brose Bambergu imati društvo Luke Mitrovića, a neizvesno je da li će u nemačkom klubu ostati i Dejan Musli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Friday, 06.07.2018
15:00

Ne mogu da verujem sta mu misko napravi od karijere. Nikako da ga gurne u neki evrokup tim pa da pokusa da se preko evrokupa probije do evrolige. Sad ce igrati LS bez sampiona.

avatar
mosala1983
Friday, 06.07.2018
15:08

Да га жењ клубови тражили би га.