Miško već ima plan za NBA draft 2018!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.06.2017.
21:37
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Mega Bemaks ovog leta imala je čak trojicu svojih igrača u prvoj rundi drafta, a prvi čovek kluba najavljuje odlične vesti i za sledeću godinu.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Posle odlaska Nikole Jokića u NBA ligu i njegovih blistavih partija u Denver Nagetsima, stvoren je sve duži niz talentovanih igrača koji iz Mege prelaze u najjaču ligu sveta.

Pre nekoliko dana, draftovani su Vlatko Čančar, Alfa Kaba i Ognjen Jaramaz, a u intervjuu za ''Blic'' tim povodom, prvi čovek kluba Miško Ražnatović već najavljuje velike planove i za narednu godinu.

''Mega ovog leta pravi veliki iskorak u uslovima trenažnog procesa, tako da mislim da će priča imati svoj nastavak već na draftu 2018. godine'', istakao je Ražnatović.

On je istakao da Mega sada već ima razrađen sistem privlačenja talentovanih igrača, zatim njihovog razvoja, a onda i transfera u NBA ligu.

''To je sistem u kome su igrači u prvom planu, odnosno njihov razvoj ima prioritet u odnosu na rezultate kluba. Sistem se dorađuje i napreduje iz godinu u godinu, a posebno je važan kontinuitet, koji postoji sa trenerom Dejanom Milojevićem.

Sada je to sve jednostavnije jer Mega ima veliku reputaciju i najtalentovaniji igrači iz cele Evrope žele da dođu u klub. Samim tim, uz dobar sistem i rad koji se primenjuje na ekstremno talentovane igrače, rezultati su očekivani'',
izjavio je Ražnatović.

Kako je potvrdio u intervuu za naš portal, Vlatko Čančar će i sledeću sezonu provesti u Megi, a Ražnatović otkriva da će Kaba i Jaramaz otputovati na Letnju ligu i pokušati  da se već ovog leta izbore za NBA ugovor.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Wednesday, 28.06.2017
00:19

Pored Partizana i Zvezde mladi biraju Megu, o Boze.....Mega sluzi za pranje novca,i da se hvali draftom a samo Jokic igra u NBA i mozda onaj Luvavu i to je to..

avatar
Bafana
Sunday, 25.06.2017
15:07

Klub Mega je u rangu Kosarksakse lige Srbije po broju gledalaca , a to sto je Misku dozvoljeno da ima svoj klub to je tek za priču .

avatar
Old_school
Sunday, 25.06.2017
12:20

Na ustrb rezultata nike razvoj igraca bec Miskov dzep. Zato Srba ima sve manje ali nadiru Slovenci, Francuzi, Gruzini... To sto se sa Jokicem posrecilo veliko je pitanje sta ce sa ostalim momcima biti. Tesko da i jedan uspe odmah. Bolje da idu u Zvezdu i Partizan, igraju EL i EK par sezona a posle u NBA ako pokazu kvalitet. I svi na dobitku.

avatar
Gavra158
Saturday, 24.06.2017
22:39

Kako Misko pravi planove tako je srpska kosarka sve gora i gora.Na draftu se pojavljuju francuzi,crnogorci,slovenci...,a srpskih igraca je sve manje i manje.Deluje da su oni tu samo da popune rupe da bi se strani Miskovi igraci razvijali.

avatar
Realan tip
Saturday, 24.06.2017
22:20

Koliko ne volim ovog lika!

avatar
Burazer
Saturday, 24.06.2017
22:20

Covek koji zna znanje.

avatar
mosala1983
Saturday, 24.06.2017
21:39

Боље Мишко да размишља о аба лиги, умало динамик да изненади.