Miško uporedio Evrokup i FIBA Ligu šampiona - Evo kakav je odnos snaga!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.04.2017.
19:33
Izvor: Sportske.net

Poznati menadžer i prvi čovek Mega Leksa ocenio je kvalitet ova dva takmičenja i prognozirao sudbinu onog u kojem je ove sezone i njegov klub učestvovao.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Podsetimo, Srbija je ove sezone imala dva preedstavnika u FIBA Ligi šampiona, Mega Leks je eliminisana posle grupne faze takmičenja, a Partizan je zaustavljen na startu plej-ofa.

Ovo takmičenje je ušlo u samo završnicu, s obzirom da je u toku Fajnal for (Banvit, Monako, Venecija i Tenerife), a Miško Ražnatović sumnja da će FIBA Liga šampiona imati ''svetlu budućnost''.

''Ovogodišnja Liga šampiona je bila odlična u pogledu organizacije i finansiranja ali sumnjam u njenu budućnost jer sam čuo da će turski, italijanski i francuski klubovi igrati Evrokup'', izjavio je Ražnatović za ''La Opinion'' i dodao da će FIBA Liga šampiona proći kao Evročelendž kup.

On je potom uporedio kvalitet ovosezonske FIBA Lige šampiona i Evrokupa.

''Prve četiri ili pet ekipa u Evrokupu su kvalitetnije od najboljih u FIBA Ligi šampiona, ali su ostale iz Lige šampiona bolje od onih u Evrokupu'', ocenio je Ražnatović.

Slažete li se?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 29.04.2017
20:52

Delimo slicno razmisljanje, s tim sto smatram da su ipak, i bez sumnje, nekih 7-8 ekipa u ovosezonskom EC, poprilicno daleko od citavog trecerazrednog LS takmicenja (ako izuzmemo Banvit i Tenerife). Znaci sa kvalitetom. snagom i naravno sa finansijsim srestvima su te EC ekipe dosta iznad citavog trecerazrednog esalona. Uostalom, srce, znacaj i kvalitet drugorazrednog EC takmicenja i predstavljaju tih 7-8 tima koji igraju u zavrsnici, od kojih nekih 4-5 izuzetno ozbiljno polazu kanditaturu za titulu EC, i samim tim i nastup u EL naredne sezone sto je veliki ulog...

avatar
Spartanac96
Sunday, 30.04.2017
13:27

Banvit, Tenerife, Besiktas i Monako su po mom misljenju jedine ekipe u LS vredne spominjanja