Miško Ražnatović se izvinio selektoru!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 19.07.2015.
14:24
Izvor: Sportske.net

Digao je prašinu Miško Ražnatović, jedan od najmoćnijih agenata košarkaša u Evropi i u svetu, a onda je sam spustio loptu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Stefan Jović je povređen, otpao je sa spiska Aleksandra Đorđevića za Evropsko prvenstvo, a umesto njega je pozvan Stefan Pot, momak koji nije bio među 24 igrača koji su prvobitno pozvani na pripreme reprezentacije.

Ovo je prokomentarisao i Miško Ražnatović na svom tviter profilu.

"Postoji trener koji objavi spisak od 24 igrača, koji potom skrati i odluči se za 18 i onda usled povrede pozove igrača koji nije bio u 24.

I onda se svi mi zapitamo čemu služi uopšte spisak od 24. Više nego neozbiljno! I to je stvar principa!

Velika ljubav prema rumunskoj košarci i davanje istoj primat nad bavarskom je pak pitanje ličnog afiniteta i to ne treba komentarisati"


Ipak, izvinio se nakon toga selektoru na svojim rečima.

"Moram priznati da su svi koji su mi poslali negativne komentare na moj poslednji tvit u pravu. Nije moje da komentarišem poteze selektora. Greška.

Zasmetala mi je anomalija i odreagovao sam impulsivno, što nije ok, i svi treba da dajemo podršku treneru i igračima
"
, napisao je Ražnatović na svom tviter profilu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dex
Sunday, 19.07.2015
18:13

jedino mi nije jasno sta hoce misko? da on bude selektor? ma vazi

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
17:04
avatar
Christian Rosenkreutz
Sunday, 19.07.2015
15:24

Odmah da se razumemo, Sale ima moju punu podrsku i sta god da uradi ja cu biti ZA. Ali nekako nije ralno da pozove igraca koji nije bio ni u prvih 24, nesto kao sa Simonom prosle godine, bez obzira sto ja tvrdim da je Pot kvalitetniji igrac od Micica, bolji pregled igre, organizacija napada, kontrola lopte i bolja asistencija, Miciceva prednost je bolji prodor i agresivnost, mozda konstantniji sut. Kao da Saletov karakter radi protiv reprezentacije, po principu kad je nekog otkazao, sad ga nece opet zvati il' sta vec, kao da je ljut na nekoga (vazi i za Savana ovo, jedino mi ok za Micova i Novicu, na njih je s' razlogom ljut).

avatar
caperg
Sunday, 19.07.2015
15:48

Ma nasa podrska je apsolutno nebitna. Dok god Sale uziva podrsku KSS on ima pravo da u reprezentaciju zove koga hoce, ljutili se mi na te odluke ili ne. Svakako, on najbolje zna koji bi se igrac najbolje uklopio u stil igre koji on forsira.

avatar
slobodni strijelac
Sunday, 19.07.2015
18:15

Mene buni šta ljude buni ovde. Po meni je Sale u pravu. Ako si nekog pozvao na spisak,pa ga otpisao,da ga opet pozoveš izgledalo bi kao driblanje. Ljudi otpadnu sa spiska ,vjerovatno ísplaniraju ljeto i dalje obaveze,pa da im opet ti (selektor) poremetíš planove,a pri tom su im pretanke šanse da će otići na prvenstvo-ne djeluje baš smisleno ni za koga. Još bi se tu dalo obrazlagati,ali me mrzi. Uglavnom meni je ovo i logično i ljudski,a kristalno su jasne i Ražnatovićeve pobude i šta to njega žulja.

avatar
Ako cemo realno
Sunday, 19.07.2015
15:07

Covek koji na zalost mraci i oblaci evropskom kosarkom...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
14:41

I opet si rekao da je to anomalija, dzabe ti sada to posipanje pepelom...

avatar
Doktor ijopet
Sunday, 19.07.2015
16:18

Pa rekao je covek i potpuno je u pravu. Za sta sluzi prosireni spisak ako se posle toga pozove neko sa strane. Znaci sada su ovi igraci koji su pristali da budu na tom spisku budale? Djordjevic jeste Zvezdino dete, ali moram da priznam da nije ni on bas bezgresan. Prvo je tvrdio kako ne zeli da vodi i reprezentaciju i klub, a onda je potpisao za PAO.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
17:03

P.S. Dete zvezdasa da, ali zvezdino dete posle samo 10 meseci...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
16:59

Jeste u pravu, ali onda neka se i drzi tog misljenja do kraja, a ne da mu se prvo izvini pa onda odmah posle toga prakticno pogazi i porekne to svoje kajanje.

avatar
Sunday, 19.07.2015
14:38

Ko je taj Miško? Jel to bio pomoćni trener Dude Ivkovića u poslednje 2 - 3 godine njegovog vođenja reprezentacije?! Koliko je bolje bilo bez njega (njegovog mešanja) videlo se na prošlom svetskom prvenstvu, previše on dobija prostora u medijima!