Miško oduševljen organizacijom F4 FIBA Lige šampiona

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.05.2017.
16:10
Izvor: Sportske.net

Iako mnogi potcenjuju FIBA u konkurenciji Evrolige, odnosno ECA, Evropska kuća košarke očigledno ne odustaje od daljeg unapređenja svog elitnog takmičenja.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Ako ste propustili, podsetićemo vas da je juče ekipa Tenerifa osvojila najjače FIBA takmičenje - Ligu šampiona, koje je ove sezone imalo svoju premijeru.

Španci su u finalu savladali turski Banvit sa 63-59, dok je treće mesto na Fajnal foru osvojio Monako, koji je bio bolji od Venecije (91-77).

Završni turnir FIBA Lige šampiona je organizovan na Tenerifama, a svoje utiske je podelio i prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović, koji je imao samo reči pohvala za FIBA Evropa.

''Neverovatna organizacija Fajnal fora od strane FIBA Evrope. Svi su uživali, a vrhunac vikenda bila je gala večera u subotu uveče'', poručio je Ražnatović na Tviteru.

Da li su posle ovoga veće šanse da Mega Leks i sledeće sezone gledamo u ovom takmičenju?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 01.05.2017
16:31

Ovo je pravi izbor za kkp i Misko ocigledno ugurava tu pricu. Jednostavno po kvalitetu, renomeu, finansijskim ogromnim dugovanjima koje moraju da saniraju, ovde im je najbolje da se udome dugi nizz godina...