Miško doveo NBA zvezdu u Rusiju i igraće protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.08.2018.
13:14
Izvor: Sportske.net

Transfer kojim se sigurno ponosi.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Poznati srpski košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio je juče na Tviteru, a što su potom i brojni evropski mediji preneli, da je novi košarkaš ruskog Zenita Brendon Dženings, doskorašnji član NBA ligaša Milvokija.

Ovaj momak ima 28 godina, visok je 185 cm, a u Evropu se vraća posle deset godina, pošto je kao veoma mlad igrač u sezoni 2008/09 igrao za rimsku Lotomatiku.

Potom se preselio u NBA ligu, u Milvoki, gde je proveo naredne četiri godine, pa još tri u Detroitu, a onda je u poslednje dve godine promenio veći broj klubova, što u NBA ligi, što van nje.

Bio je član i Orlanda, Njujork, Vašingtona, prošle godne se okušao i u Kini, da bi u martu ove godine potpisao 10-dnevni ugovor sa Milvokijem, potom je usledio novi potpis, ali se početkom ovog meseca definitivno rastao od kluba u kojem je počeo, a po svemu sudeći i završio NBA karijeru.

Ovog leta je odlučio da se preseli u Evropu, u ekipu Zenita, sa kojim će nastupati i u Evrokupu i gledaćemo ga naredne sezone protiv Partizana, s obzirom da je klub iz Sankt Petersburga u grupi sa beogradskim crno-belima.
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke