Miško dodatno podgrejao euforiju među ''grobarima'' - potpisao je!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
13:56
Izvor: Sportske.net

Poznati košarkaški menadžer oglasio se ovog popodneva potvrdom najnovijeg transfera.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Ono što je predsednik Partizana Ostoja Mijailović objavio još pre dva dana, danas je potvrdio i menadžer Miško Ražnatović.

Iskusni plejmejker Aleks Renfro i definitivno je postao član Partizana, čije će boje braniti do kraja tekuće sezone, a ovog popodneva je sve ''zapečatio'' Ražnatović zajedničkom fotografijom sa Renfrom prilikom potpisivanja ugovora.

Podsetimo, Renfro je u Partizan stigao iz španske Manrese, gde je u ACB ligi imao prosečni učinak od 14.1 poena i 6 asistencija po meču.

I time se Ražnatović pohvalio, a vrlo brzo videćemo da li će Renfro taj prosek održati i u Partizanu. Prvu priliku da debituje imaće sutra od 17 časova, kada Partizan gostuje Olimpiji u Ljubljani, u 13. kolu ABA lige.

Crno-beli su porazom u prošlom kolu od Cedevite na svom terenu otežali sebi put ka plasmanu u plej-of, pa će im trijumf u sutrašnjoj utakmici biti skoro pa imperativ.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 29.12.2018
13:32

Ovaj čovek sastavlja tabelu ABA lige,on pomera igrače kako hoće,dozira snagu timova,lično sa svojim klubom igra koliko je potrebno da igrači napreduju i plasman ih ne zanima.Pola lige u njegovoj Agenciji i sve je to regularno.Izgleda svima odgovara,jer svi sem Cedevite egzistiraju na grbači države.