Miriše na senzaciju, Stefan Jović na oku NBA ligaša?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Srpski reprezentativni plejmejker mogao bi da bude jedna od zvezda letnje košarkaške pijace.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Posle dve godine provedene u dresu Bajerna iz Minhena, Stefanu Joviću je istekao ugovor i on je sada slobodan u izboru nove sredine.

Najbolji evropski klubovi su odavno upoznati sa njegovim igračkim kvalitetima, pa nema sumnje da za njega postoji veliko interesovanje, s obzirom da je i u dresu Bajerna i dok je nastupao za Crvenu zvezdu stekao veliko iskustvo u Evroligi.

Godinama je već član i reprezentacije Srbije sa kojom je osvajao medalje na najvećim takmičenjima i ovog leta gledaćemo ga na Svetskom prvenstvu u Kini.

Neizvesno je u ovom trenutku da li će do tada biti rešen njegov klupski status, ali postoji mogućnost da to rešenje bude i senzacionalno!

Naime, košarkaški portal ''Basketballsphere'' otkriva danas da osim što Bajern želi da nastavi saradnju sa Jovićem, u trku se uključio i Makabi, mada su Izraelci već angažovali Nejta Voltersa. Ono najbolje tek sledi - uz ''upozorenje'' da se ne iznenadimo, pomenuti izvor navodi da je Jović na oku i Hjuston Roketsima, pa ko zna, možda od sledeće sezone u NBA ligi gledamo još jednog našeg reprezentativca.

Sve je to, naravno, još uvek daleko od bilo kakve konkretizacije, ali ako Jović zablista na Svetskom prvenstvu, ne treba odbaciti nijednu opciju.

A za to vreme, situaciju pomno prati i Crvena zvezda, kojoj će biti potrebno pojačanje na mestu pleja posle odlaska Džoa Reglenda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 25.06.2019
21:40

NEMA OD TOGA NISTA...ON JE KAO TEODOSIC SLAB ZA NBA LIGU PO PITGANJU SNAGE I KONDICIJE..DOBAR IGRAC ALI NEDOVOLJNO FIZICKI SPOSOBNOSTI DA SE TAKO IZRAZIM ZA TAKO JAKU LIGU.

avatar
neme
Tuesday, 25.06.2019
18:24

A gde ce sa Hardenom i Gordonom .Mozda da sparinguje u predsezoni.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 25.06.2019
18:12

NBA je u ozbiljnoj krizi.