Minule sezone blistao u crno-belom dresu, od ovog leta u crveno-belom sa istinskom legendom

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.08.2018.
17:47
Izvor: Sportske.net

Nakon debi sezone na "Starom kontinentu", dobio je priliku da se takmiči na najvišem nivou.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Najdžel Vilijams-Gos je minulog leta stigao u Partizan kao veliko pojačanje, a mladi Amerikanac je to u potpunosti i opravdao.

Bio je bez sumnje najbolji pojedinac "crno-belih", koji su osvojili Kup Radivoja Koraća, a njegove dobre partije nisu promakle ni najboljim evropskim klubovima.

Tako ga je Dejvid Blat doveo u Olimpijakos, a Vilijams-Gos se danas priključio svojim novim saigračima na pripremama za novu sezonu.

"Uzbuđen sam što sve počinje, imali smo par dobrih dana nezvaničnih treninga. Moramo da se posvetimo i težimo ka perfekciji, iz dana u dan, moramo da radimo naporno, stvaramo dobre radne navike. Trener Blat hoće da igramo brzu tranziciju, a odbrana će biti naš glavni fokus. Olimpijakos je klub sa velikom istorijom i nije tajna da igramo za trofeje", izjavio je Vilijams-Gos u novom klubu.

Američki košarkaš je govorio i o radu sa legendarnim Vasilisom Spanulisom.

"On je očigledno veoma iskusan igrač sa puno uspeha. Imam puno sreće što imam beka kao što je on kraj sebe od koga mogu da naučim puno i da igram zajedno sa njim", dodao je bivši košarkaš Partizana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke