Milvokiju dosta par minuta, sa 10:0 stavili tačku...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.05.2019.
07:38
Izvor: Sportske.net

Toronto imao šansu, tokom gotovo čitavog meča kontrolisao stvari, ali su Baksi odigrali sjajno kada je bilo najpotrebnije. Na kraju 108:100, Milvoki otvorio pobedom finale Istoka.

EPA-EFE/AARON GASH
EPA-EFE/AARON GASH

Povezane vesti

Milvoki je bio u nevolji.

Sve do poslednje četvrtine kada su Baksi pokazali zbog čega imaju najbolji skor u regularnom delu lige. Usledio je veliki preokret, kao da je ekipa zbacila rđu sa sebe, posle nedelju dana pauze.

Bruk Lopez je pogodio sve, 13 od 29 poena u poslednjem periodu koji je domaćin dobio sa 15 razlike. Do vođstva je Milvoki stigao zakucavanjem Lopeza nekih 140 sekundi pre kraja. Bivši centar Netsa i Lejkersa u sledećem napadu je pogodio trojku i Kanađani su ostali na podu.

Adetokumbo je dodao 24 poena, Brogdon 15, Mirotić 13, Milvoki je utakmicu zatvorio sa 10:0 i poveo u finalu.

Reptorsi su tokom meča vodili i sa 13, posle treće četvrtine bilo je +7, ali na kraju je jedino Lovri postizao koševe. U poslednjem periodu 5 od 7, ostatak tima 0 od 15. Lovri je ubacio 30 poena, Leonard 31, a iako su vodili ukupno 37 minuta u ovom meču Kanađani su ostali praznih šaka.

Čini se da su propustili veliku šansu za brejk na startu serije, naredni meč na programu je ponovo u Milvokiju u subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 16.05.2019
09:36

Bruk Lopez pravi ozbiljnu razliku. Drago mi je zbog njega jer je od početka NBA karijere igrao vrlo dobro, ali je nekako uvek bivao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.