Milutinov se iznervirao u ''Areni'', ali od ''Delija'' je očekivao više zvižduka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nekadašnji centar Partizana, a sada atinskog Olimpijakosa, sinoć nije bio na željenom nivou u duelu sa Zvezdom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

On je u igri proveo 18 minuta, ali nije upisao nijedan poen (0/1 za dva, 0/2 sa penala), a utisak je donekle popravio sa ukupno četiri skoka.

Olimpijakos je u dramatičnoj završnci slavio sa 66:64 posle produžetka, ali Nikola Milutinov je posle meča priznao da je veoma nezadovoljan zbog onoga što je pokazao u Beogradu.

''Iznerviralo me dosta toga, prvi put sam došao kući da igram posle odlaska iz Beograda, želeo sam dobro da odigram, a desilo se suprotno. Ipak, bitno je da smo slavili i praktično obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu'', izjavio je Milutinov, a prenose ''Novosti''.

Svojevremeno je u dresu Partizana mnogo češće igrao pred ''Delijama'', atmosfera mu je svakako bila poznata, ali priznaje da je očekivao i veći pritisak od strane Zvezdinih navijača.

''Atmosfera je bila super, navijači su im pomogli da odigraju još bolje. Na zvižduke se nisam obazirao, mada sam možda i očekivao da će ih biti više'', istakao je Milutinov.

Što se tiče protivničke ekipe, Milutinov za beogradske crveno-bele ima samo reči hvale, impresioniran je njihovom igrom u odbrani i kako deluju kao tim.

''Možda im je malo falio Jović, ali su kao tim zaista neverovatni, pogotovo na svom terenu'', zaključio je Miutinov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke