Milutinov odlazi bez obeštećenja!?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.07.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov podneo je zahtev za raskid ugovora sa KK Partizan NIS što znači da vicešampion Srbije nakon njegovog odlaska neće dobiti ni cent na ime obeštećenja.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS suočava se sa potencijalno velikim problemom pošto bi u isto vreme mogao da ostane bez perspektivnog centra Nikole Milutinova ali i bez obeštećenja od njegovog eventualnog transfera.

Begradski mediji došli su do saznanja da je Nikola Milutinov podneo zahtev za raskid ugovora čime je prekršio dogovor koji je ranije postignut sa klubom iz Humske!

Menadžeri mladog centra navodno su se dogovorili sa predstavnicima Partizana da Nikola Milutinov oprosti dug koji klub ima prema njemu a da za uzvrat Novosađanin napusti isti uz manje obeštećenje.

Dogodilo se, izgleda, da je mladi košarkaš izgubio strpljenje pa je doneo odluku da po kratkom postupku dobije čiste papire i realizuje transfer u neki od klubova koji se trenutno interesuju za njega.

Podsetićemo da je interesovanje za centra Partizana pokazao Panatinaikos a tokom nedelje na izmaku i Olimpijakos. U petak je i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio da je Milutinovu poslata ponuda i da od njega zavisi da li će obući crveno-beli dres.

Sigurno je da će u slučaju da Nikola Milutinov napusti Partizan bez obeštećenja na gubitku biti crno-beli kojima se ovakav scenario već događao jer su odbijali ponude za Davisa Bertansa koji je na kraju otišao bez obeštećenja oprostivši dugove koje su crno-beli imali prema njemu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

38 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Djordjevic 035
Saturday, 25.07.2015
20:33

Neko je Bobi, a neko Kinzi, Bertans, Gagic, Milutinov.

avatar
Аполо
Saturday, 25.07.2015
18:37

Nije mi jasno zasto pljujete po igracu. Nije ovo ni prvi ni poslednji slucaj da igrac ode bez obestecenja. Ako su postojale ponude, kakve-takve, a klub kome trebaju novci odbijao jer misli da je u poziciji da ucenjuje onda je klub direktno odgovoran za transfer bez obestecenja, a Milutinov gleda svoju karijeru gde ce da nastavi pa bilo to u Olimpijakosu, PAOK ili kom vec klubu. Ovo je podseca na FK Crvena Zvezda i slucaj Mladenovica (izmedju ostalog), kada su nudili 900.000e za njega i nase rukovodstvo kaze da nikako ne pristaje ispod 1,5 miliona... Epilog, Mladenovic otisao kao slobodan igrac i onda ga pljuju delije kako je izdajica. Zastao? Zato sto je hteo da ode tamo gde ce dobijati redovnu platu i u jaci klub?

avatar
Ћошков Предраг
Saturday, 25.07.2015
17:44

Treba krenuti iz pocetka,neka ponizavaju mamu svoju,peta liga peta,vazno da bolje zivimo.

avatar
KrdzaVa01
Saturday, 25.07.2015
14:24

E moj Dzoni..Najmanje se od tebe ocekvalo,da ovako nesto ucinis...Ali nema veze sve najbolje u buduoj karijeri!

avatar
Srcko
Saturday, 25.07.2015
13:05

Dule, pamet u glavu! Vise igraca kao sto je mali Marinkovic, znam da ih nema puno, al bar jos jednog nadji. Isforsiraj ove godine njih dvojicu, Andrica, Glisica, Aranitovica, Grka. Ne treba nam kup, titula, evroliga, treba nam PARTIZAN. Nemamo mi kome da se dokazujemo! Male plate, placajte redovno. Ima puno potencijala koji zele da Partizan od njih napravi igrace!

avatar
Grobar92
Saturday, 25.07.2015
13:04

To ti je hvala sto si od prosecnog dogurao do vrhunskog NBA centra !!!!!!

avatar
Srcko
Saturday, 25.07.2015
12:53

Nadam se da ce igraci poput Milutinova znati da cene sve ono sto je klub uradio za njih i da nece gledati iskljucivo svoju korist. Jer da ga Dule nije doveo i forsirao tesko da bi od njega bilo nesto. a upravo to Duletovo forsiranje je i dovelo do smanjenja minutaze Gagica i njegovog odlaska. Ukoliko se ovo ispostavi kao istina, ne bih ga poredio ni sa Bertansom ni sa Gagicem. U zelji da od njega napravi igraca Partizan je ostao bez centara.

avatar
Saturday, 25.07.2015
11:43

Kad bi svi vratili Partizanu koliko je on njima dao Partizan bi bio najbolji klub u Evropi.

avatar
Saturday, 25.07.2015
11:43

Ako je tačno izigrao je ceo klub, čak i da Partizan pliva u novcu da je pravi čovek Milutinov ne bi smeo da pogazi datu reč jer je Partizan mnogo uložio u njega i mnogo je bio forsiran od strane trenera Vujoševića kod koga je eksplodirao prošle sezone i na kraju da ovako vrati.

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 25.07.2015
11:31
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
11:17

Neko je Lovernj, a neko Bertans. Neko je Milosavljevic, a neko Gagic. Neko je Macvan, a neko Milutinov. Neko je Pavlovic, a neko Silobad.