Milutinov ljut ili umoran? Selektor objasnio o čemu se radi

Autor: Darko Mitrović
petak 06.09.2019.
15:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle utakmice koju dobiješ sa 43 poena razlike ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Nadamo se da ih i nema u našem nacionalnom timu, ali jedno od pitanja selektoru Đorđeviću, upućeno posle trijumfa nad Portorikom od 90:47, bilo je vezano i za ponašanje Nikole Milutinova.

Naime, prisutni novinari su primetili da je naš centar, koji nije igrao tokom prvog poluvremena, tokom drugog zatražio izmenu, a neki od njih su posumnjali da je Milutinov bio nezadovoljan što od saigrača u pojedinim situacijama nije dobijao loptu.

"Sve je u redu, osetio je zamor'', istakao je Đorđević, a prenose ''Novosti'', koje dodaju i da je Milutinov ''ljutitog izraza na licu napustio teren i prošao kroz zonu za izjave igrača''.

Usledilo je i dodatno pitanje u vezi lopti koje (ni)je dobijao tokom meča.

''Naravno da lopta mora više da ide ka njemu, ne samo ka njemu. Svako mora da pronađe šutersku formu, ali visoki igrači su naša prednost.

Pogotovo Nikola, koji se trudi u odbrani, odlično gradi koš. Nije zbog sebičnosti, to ne postoji u ovoj ekipi. Radi se o čitanju situacija tokom igre'', objašnjava Đorđević.

Milutinov je, uz Vasu Micića, danas bio jedini u našem timu koji se nije upisao u strelce.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Saturday, 07.09.2019
10:46

Nedopustivo je da jedan igrac ovako reaguje.Zatrazi izmenu samoinicijativno posto je navodno besan na saigrace sto ne dobija lopte,i na selektora koji mu kako on kaze ne pruza dovoljnu minutazu.Selektor je taj koji odlucuje ko ce i koliko ce igrati,i on je glavni i odgovorni za sva desavanja na parketu sto se minutaza igraca tice.Ovo je vec drugi ekces za kratak vremenski period.Micov,sad Milutinov.Ne postuje se grb,zemlja .Ovako nesto nije moglo ni da se sanja 1995,1997,1999,2002.Trend nepostovanja je krenuo od 2005 godine i onog raspada sistema a bili smo kao sad nikad jaci...Decko nemoj da urusavas sistem koji ovaj gospodin u svakom smilsu te reci gradi petu godinu.Vreme je za zlato.

avatar
Mani2
Friday, 06.09.2019
17:16

Ako Milutinov predstavlja kamen spoticanja treba ga odmah vratiti kao nekad Radmanovica