Milutinov blizu potpisa, igraće u tandemu sa bivšim Zvezdinim centrom?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net, Eurohoops

Dva ugovora na stolu, čekaju se potpisi.

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Srpski reprezentativni centar Nikola Milutinov ovog leta bi trebalo da donese važnu odluku kada je u pitanju dalji razvoj njegove karijere.

On je već četiri godine član Olimpijakosa, gde je stigao iz beogradskog Partizana. Te 2015. godine, Milutinov je sa Olimpijakosom potpisao ugovor na tri sezone, da bi dve godine kasnije potpisao novi, takođe na tri godine.

Isti scenario u Olimpijakosu spremaju i ovog leta, ne želeći da čekaju istek važećeg ugovora, pa će, kako prenosi novinar ''Eurohoopsa'' Nikos Varlas, narednih nedelja pokušati da još jednom produže saradnju sa odličnim srpskim centrom koji je svojevremeno, pre dolaska u Olimpijakos, bio draftovan od strane San Antonio Sparsa, ali se u NBA ligi još uvek nije oprobao.

Istovremeno, isti izvor navodi da Olimpijakos pokazuje interesovanje i za bivšeg centra Crvene zvezde, francuskog reprezentativca Matijasa Lesora, ali da još uvek ništa nije konkretizovano po tom pitanju.

Lesor je u sezoni 2017/18 bio član Crvene zvezde, potom je prešao u špansku Unikahu, čiji je i dalje košarkaš.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Saturday, 29.06.2019
17:37

Bezi u spaniju ili cska, fener olimpijakos se raspada

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 29.06.2019
14:58

Ocekivao sam da ce Milutinov otici u CSKa ili Real/ Barsu ( Spansku ligu ), s tim da u Grkoj postoje samo 2 kluba, ostalo taraba. Oli je uz to otisao u nizi rang a trebaju mu Jake utakmice ako zeli u NBA s tim da mu je 24 godine I vec mu je bilo vreme za NBA pa kako mu bog da. Ovako ce otici kao Teo, dok se ne snadje, ode sansa. Ne znam sta ceka, be sledeca godina mu je prelomna. Igrace Evroligu, ovamo se u domacem prvenstvu nece puno trositi I imace vise vremena da individualni radi, generalno na snazu, fizickoj spremi, agresivnosti u oba pravca. Nadam se da ce da pokida ove sezone.