Milosavljević negirao: "Nije nas Unikaha pustila, kazniće nas..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.11.2017.
18:59
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Dragan Milosavljević, Dejan Musli i Nemanja Nedović su pozvani u reprezentaciju Srbije, ali najverovatnije neće igrati.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Juče je plasirana informacija da će srpski trio iz Malage igrati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Ipak, Dragan Milosavljević, Nemanja Nedović i Dejan Musli neće dobiti dozvolu da napuste klub i igraju za reprezentaciju, što je potvrdio Milosavljević u razgovoru za "Sport klub".

"Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli", rekao je Dragan Milosavljević za "Sport klub".

"U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da ti kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio
", istakao je Milosavljević.

Dakle, Srbija će najverovatnije igrati bez svih evroligaških košarkaša, među kojima su i pomenuta trojica...

Aktuelni spisak Aleksandra Đorđevića možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Thursday, 09.11.2017
22:04

Problem je Bartomeu! Unistava najlepsi sport! Obrisite ga za sva vremena iz sporta i problem resen!

avatar
babaroga
Thursday, 09.11.2017
23:17

Problem je u FIBA i ljudima koji nemaju fleksibilnosti ni malo, misle da su bogom dani i da se svet vrti oko njih. Setite se razgovora Zeljka i predsednika im. Bahato...

avatar
remedyynwa
Thursday, 09.11.2017
21:34

Resenje je ukinuti kosarku i napraviti isti sport i dati mu drugi naziv i sve opet. Smesan sport u poredjenju sa fudbalom, ako ne igras za repku kad te pozovu, kazna i klubu i tebi a ne ovo.

avatar
AlexPFC
Thursday, 09.11.2017
20:47

Koliko je samo bolestan ovaj sukob između FIBA-e i ULEB-a, računajući i ove kvalifikacije usred takmičarske sezone. Inate se jedni drugima i to sve preko leđa košarkaša i košarkaških saveza. Sastavljaće se timovi sa B,C i D postavama a da dobar deo tih igrača neće ni videti SP ukoliko se njihove reprezentacije kvalifikuju. Za nas ne brinem jer imamo bar 5 kvalitetnih postava ali da li neko razmišlja koliko je ovo dobro za košarku?

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 09.11.2017
20:18

Ne treba praviti problem momcima, ok, ne pustaju ih. Ima ko moze da igra. Jovic, , Paunic, Simonovic, Macvan, Raduljica. Peno, Marinkovic, Todorovic, Bircevic, Gagic, Radanov, Lesic. 12 momaka koji mogu da igraju, bez uvrede prema Gagataru i Saletu, ali sta Stevan Jelovac treba da uradi da bi bio deo ove reprezentacije ? 5x je bolji igrac od Gagica. U svakom slucaju, sa ovim timom bi mozda mogli da se nosimo sa Gruzijom da joj igraju i Sengelija, Paculija i ostatak ekipe, kamoli sad. Ovih 12 momaka mogu da iznesu ove dve utakmice, za dalje cemo da vidimo.

avatar
MARCO NICO
Thursday, 09.11.2017
21:28

Samo neka petica umesto Lesica.

avatar
babaroga
Thursday, 09.11.2017
23:19

Uros Lukovic. Ozbiljno.

avatar
MARCO NICO
Thursday, 09.11.2017
21:48

Neka zove Rakovica, on igra na Birou za zaposljavanje:-D

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 09.11.2017
21:37

Sa onog Saletovog spiska nema nijedna petica koja moze da igra, svi igraju za evroligaske klubove.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 09.11.2017
20:15

EL. je pametno pritisak svalio na klubove, tipa mi nikom ne branimo, ali nas raspored nepomeramo. Jaki klubovi koga ne interesuje misljenje drugih, kao sto je Fener je odma rekao mi igracima ne dajemo, sto su Turski reprezentativci potvrdili, sad pitanje je sta ce uraditi ovi manji. Ako je ovo tacno izgleda da ce oni preuzeti princip EL. kao ne branimo vam, ali kaznicemo vas ako odete.

avatar
MARCO NICO
Thursday, 09.11.2017
20:05

Eto ti ga sad.