Milosavljević i Partizan - Sad više nema dileme, Gagi sve otkrio!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.07.2019.
11:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ako je juče delovalo pomalo zagonetno, sada više ne bi trebalo da bude nedoumica.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Bio je i ostao ljubimac ''grobara'', ni njegova ljubav prema Partizanu nikad nije bila sporna, pa su mnogi bili iznenađeni kada je nedavno trener crno-belih Andrea Trinkijeri otkrio da ''ni kuća na moru'' nije pomogla da Dragan Milosavljević pristane da se ovog leta vrati u Partizan.

Juče je u razgovoru za ''Žurnal'' samo jednom rečenicom to prokomentarisao, ali je u izjavi ''Novostima'' bio nešto rečitiji i utisak je, otklonio sve dileme.

U najkraćem, nije mogao da pogazi datu reč španskoj Unikahi da će sa njihovim klubom nastaviti uspešnu saradnju.

''Bilo je priče, ali pre nego što je do toga došlo, dogovorio sam se sa Unikahom. Nisam mogao da pogazim reč. Dogovorio sam se sa njima. Nije bilo zvanično u tom momentu kada su me zvali iz Partizana, ali je postojao dogovor'', konstatovao je Milosavljević.

Ipak, veruje da će i bez njega Partizan nastaviti da napreduje pod vođstvom Andree Trinkijerija.

''Idu u dobrom smeru. Trinkijeri je sjajan trener, dobro je što je potpisao višegodišnji ugovor, potreban je sistem, jer nije dobro kada se treneri stalno menjaju. Vidljiv je bio napredak prošle godine. Videćemo kakav će tim biti ove godine, ali ne sumnjam da će se Partizan vratiti tamo gde je nekad bio'', zaključio je Milosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 27.07.2019
11:17

I da uzmemo i pretpostavimo da je ovo tacno, zasto si im dao rec? Neke igrace jako mnogo gotivim, ali, cesto umeju da se prave ludi, da ne kazem Tose...

avatar
kr100
Saturday, 27.07.2019
12:58

Pa dao je rijec jer nije znao da ce ga Partizan kontaktirati

avatar
REVØLT
Saturday, 27.07.2019
14:13

Brate, trebao je da saceka jos malo, ipak je to moglo da se ocekuje, ali, ja ni ne verujem da je to razlog nego ono sto sam juce napisao.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 27.07.2019
13:51

Obećao Unikahi da će potpisati i to je to.. Nemoj, ni u ludilu da vam pada na pamet da polemišete oko odluka Gagija.. Sram te može biti..