Milojević: "Želimo da se revnaširamo Krki"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.02.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net, bcmegaleks.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da će njegova ekipa pokušati da savlada direktnog rivala u borbi za opstanak i time barem malo sebi olakša posao.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa ulaze u završnicu ligaškog dela sezone u ABA ligi kao pretposlednja ekipa na tabeli, pa će na narednih šest utakmica morati da daju svoj maksimum kako bi izborili opstanak.

Već u subotu Mega gostuje jednom od direktnih rivala u borbi za opstanak, zbog čega trener Dejan Milojević očekuje da njegova ekipa da svoj maksimum i savlada Krku.

"O važnosti ovog duela je izlišno govoriti. Dobro smo radili na treninzima, nadam se da ćemo uspeti to da predočimo na terenu. Želimo da se revanširamo Krki za poraz u Sremskoj Mitrovici i time bar malo olakšamo sebi borbu za opstanak" kazao je Milojević.

Trener Mega Leksa ni na ovom meču neće moći da računa na povređene Radovana Đokovića, Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića, a takođe neće biti spreman ni Predrag Samardžiski dok je zbog stomačnog virusa upitan nastup Radosava Spasojevića.

"Zdravstvena situacija u ekipi nije idealna imajući u vidu da se Tejić još vraća iz povrede a da Spasojević ima stomačni virus. U kakvom god sastavu da se suprotstavimo, moramo da odigramo agresivno u odbrani od starta i da ne dozvolimo prazne minute kao u nekim prethodnim mečevima" dodao je Milojević.

Kapiten Rade Zagorac je izjavio da će ekipa biti dodatno motivisana za meč u subotu.

"Pred nama je možda i najvažnija utakmica u sezoni. Igramo protiv Krke koja se nalazi u dobroj formi i koja je dobila poslednja dva meča u ABA ligi čime su napravili dobar iskorak ka opstanku. Pobedili su nas i u prvom delu sezone u Sremskoj Mitrovici, što će nas dodatno motivisati da pokušamo da se revanširamo i da dođemo do važne pobede" kazao je Zagorac.

U prvom međusobnom meču dva tima Krka je u Sremskoj Mitrovici slavila rezultatom 96:95, a utakmica 21. kola zakazana je za 4. februar od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke