Milojević: "Želimo da prekinemo seriju poraza"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
13:56
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da njegovu ekipu čeka težak zadatak u susretu sa Cibonom, ali da će igrači žele da što pre prekinu seriju poraza u kojoj se nalaze.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Leks nalazi se u izuzetno neugodnom položaju na startu nove sezone pošto posle šest odigranih utakmica u ABA ligi ima skor 1-5 a pritom ne zna za trijumf od prvog kola i duela sa Union Olimpijom.

Kada se tome doda da je izgubljena i prva utakmica u FIBA Ligi šampiona jasno je zašto trener Dejan Milojević pred duel sa Cibonom priželjkuje da njegovi igrači zabeleže pobedu.

"Dolazi nam težak protivnik koji se nalazi u dobroj formi. Imaju Žižića koji je verovatno najbolji igrač ABA lige u ovom trenutku. U seriji smo poraza koju želimo da prekinemo što pre i nadamo se da će to biti već u utorak protiv Cibone" rekao je Milojević.

Mega u dosadašnjem toku sezone nije imala prilike da igra protiv Cibone pa će utakmica drugog kola grupne faze FIBA Lige šampiona biti prvi međusobni okršaj dva kluba posle gotovo deset meseci i trijumfa koji je tim Dejana Milojevića zabeležio u Zagrebu u okviru 23. kola prošlosezonskog izdanja ABA lige.

Košarkaš Mega Leksa Đorđe Simeunović je pozvao publiku da podrži Megu u izuzetno bitnom meču.

"Posle serije poraza koje smo doživeli, moramo da se dignemo i konačno da dobijemo meč, prvenstveno zbog samopouzdanja. Sam trijumf protiv Cibone bi nam i puno značio u nastavku takmičenja u Ligi šampiona. Cibona ima odličnu ekipu, pre dva dana su ubedljivo savladali Olimpiju u Ljubljani tako da nas očekuje teška utakmica. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da nas podrži u što većem broju kako bi nam pomogli da ostvarimo izuzetno bitnu pobedu" rekao je Simeunović.

Utakmica Mega Leks - Cibona igra se u utorak od 20 časova u PSC "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke