Milojević: "Želimo da napravimo iznenađenje u Kupu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.02.2018.
17:44
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da se nada da će njegova ekipa napraviti iznenadjenje u Kupu Radivoja Koraća, iako na završnom turniru neće moći da računa na nekoliko igrača.

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

"Dinamik je kvalitetna ekipa koja je podigla formu u poslednjih mesec dana. Mi imamo dosta problema sa povredama gde u nekom narednom periodu nećemo moci da računamo na nekoliko igrača. Ipak, pobeda i način na koji smo do nje stigli protiv FMP-a su dosta podigli samopouzdanje ekipe", rekao je Milojević, a preneo je klupski sajt.

On je dodao da je Kup  specifično takmičenje koje se osvaja s tri pobede, pa će njegova ekipa "ići korak po korak" sa željom da napravi iznenadjenje.

Košarkaši Mega Bemaksxa u petak od 17 časova počinju takmičenje u Kupu Radivoja Koraća u Nišu kada će se u četvrtfinala igrati protiv Dinamika.

Mega je tri puta igrala finale Kupa, a od toga ga je jednom osvojila i to pre dve godine na istom mestu, u dvorani Čair.

Trener Mega Bemaksa na predstojećem Kupu zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija, Stefana Fundića i Nikolu Miškovića.

Ako pobedi u petak, Mega će se u subotu od 21.00 sastati sa boljim iz duela Partizana i Zlatibora.

Bek Mega Bemaksa Ognjen Jaramaz smatra da je njegova ekipa favorit protiv Dinamika.

"Smatram da smo favoriti protiv Dinamika, ali i da je važno da pristupimo veoma ozbiljno utakmici kako bismo ulogu favorita i opravdali. Sebi uvek postavljamo najviše ciljeve. To je i ovoga puta slučaj. Pre dve godine bio sam deo ekipe koja je uspela da osvoji trofej na Kupu. Iako sam jedini iz te generacije koji je i dalje u Megi, mislim da nas ovosezonski tim i pored izostanka zbog povreda, ima kvalitet da iznenadi i ponovi taj uspeh", rekao je Jaramaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke