Milojević zadovoljan: "Naterali smo Zvezdu da pogađa teške šuteve"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.10.2017.
23:50
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević kazao je da se njegov tim pokazao u dobrom svetlu u meču sa Zvezdom i da mu je drago što je protivnik do pobede stigao pogađajući teške šuteve.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je večeras da je Crvena zvezda mt:s zasluženo pobedila njegovu ekipu, ali i da je zadovoljan igrom svog tima.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, bili su bolji i kvalitetniji danas. Zadovoljan sam utakmicom koju smo mi odigrali, mislim da se ova mlada ekipa predstavila u lepom svetlu. Imali smo neke šanse, bili smo u egalu pred kraj, ali je Ročesti pogodio neke teške šuteve i prelomio utakmicu", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Košarkaši Mege izgubili su večeras od Zvezde sa 90:80 u utakmici drugog kola Jadranske lige. Megi je to prvi poraz, dok Zvezda ima maksimalan učinak.

"Zadovoljan sam što ove sezone ne odustajemo. Zvezda je imala i deset razlike, ali se ekipa nije predavala. Uspeli smo da uvedemo Zvezdu u neizvesnu završnicu i da ih nateramo da odigraju jedan kvalitetan meč i da nas pobede teško pogođenim šutevima. Mi idemo dalje, sledeća je utakmica protiv Mornara i želimo da zabeležimo novu pobedu", rekao je Milojević.

Trener Mege je rekao da razmišlja samo o meču protiv Mornara u narednom kolu regionalnog takmičenja i da je "glupo" posle dve odigrane utakmice pričati o tome da je njegova ekipa kandidat za fajnal-for.

"Mislim da je glupo pričati posle dva kola da smo kandidati za fajnal-for. Da li mi želimo da da budemo na fajnal-foru? Apsolutno ne bežimo od želje da budemo uspešni, ali liga je izjednačena, svako svakog može da pobedi. Ne razmišljamo o tome, razmišljamo samo o narednom protivniku. Mornar je danas pokazao da je ozbiljna ekipa", rekao je Milojević.

Utakmica trećeg kola regionalne lige između ekipa Mega Bemaksa i Mornara na programu je u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Thursday, 05.10.2017
06:01

Šteta što Miško ne želi da igra neki od evropskih takmičenja, mogla bi Mega daleko da dogura.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 05.10.2017
15:23

A mozda mu je bilo naredjeno da se povuce da moze na njihovo mesto neko ko to na parketu nije zasluzio.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 05.10.2017
15:42

Ne bi mogla mnogo jer je to ekipa koja igra na jak tempo i mnogo se trosi. Kad bi igrali 2 utakmice nedeljno doslo bi do povreda i do januara bi se raspali.