Milojević vreba Partizan iz prikrajka

Autor: Pavle Knežević
petak 16.02.2018.
19:09
Izvor: Sportske.net

Trener Mege je ambiciozan u kupu, kao i uvek.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Dejan Milojević je standardno ambiciozan u svim takmičenjima, a ranije je govorio da je kup najlakše osvojiti. Posle večerašnje lake pobede nad Dinamikom kaže da u polufinalu očekuje Partizan, sa željom da ga "iznenadi iz prikrajka".

"Dobro smo pripremili utakmicu protiv Dinamika, prošle godine su nas pobedili u domaćem prvenstvu, a videli ste juče koliko je Borac bio blizu da pobedi Crvenu zvezdu, što je dobra opomena. Mi jesmo realno kvaltetniji, ali ako ne igramo sa maksimalnim angažovanjem, sigurno da je Dinamik kadar da nas pobedi", rekao je Milojević.

Mega je pobedila Dinamik 94:79 i u polufinalu će igrati sa pobednikom duela Partizan-Zlatibor Čajetina. Milojević je rekao da će protivnik u polufinalu verovatno biti Partizan, šta tu može da se promeni u odnosu na nedavnu utakmicu, koju ste ubedljivo izgubili?

"Prvenstveno odnos. Mislim da smo se malo uplašili prošle utakmice. U timu imamo mlade igrače, 17-18-19 godina, za njih je igranje u toj atmosferi bio šok. Sada to više nije. Partizan je, naravno, favorit, ali u kupu ne pobeđuju uvek favoriti. Mi se nadamo da možemo da ih iznenadimo iz prikrajka i plasiramo se u finale, a tu je već sve moguće", rekao je Milojević.

On je svom kolegi iz Dinamika Miroslavu Nikoliću poželeo sreću u Super ligi, a možda i plasman u ABA 1, na šta je Muta rekao kratko "ne".

"Dobro, Muta uvek umanjuje, znam da on uvek ima velike ambicije. Polako, treba vremena da se naprave igrači. Prošlo je mnogo vremena dok Mega nije napravila prvog NBA igrača, Nikolu Jokića", rekao je Miloejvić.

Nikolić je priznao da je njegov tim bio slabiji.

"Utisci su prelepi, kao i uvek u Nišu. Velika je razlika, ja sam i ranije rekao da je velika razlika između 'jadranaca' i naših, oni su 'velika četvorka'. Oni su i mentalno i atletski...svuda su bolji. Nameću svoju igru, trčanje, borbu, skok. Mi smo se nešto koprcali oko 15 minuta, ali ne vredi. Zasluženo su pobedili, a nama preostaje da radimo još više. Želim Dejanu sreću u sledećoj utakmici", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke