Milojević upozorava na Partizanovo iskustvo iz Slovenije

Autor: Beta Beta
subota 17.11.2018.
12:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa rekao je danas da su agresivna odbrana i dobra energija na parketu preduslovi za pobedu protiv Krke.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Mege sutra gostuju Krki u utakmici osmog kola ABA lige.

"Agresivna odbrana i dobra energija na parketu su preduslovi za dobar rezultat i ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam, verujem da ćemo biti u prilici da zabeležimo novi trijumf u ABA ligi", rekao je Milojević za klupski sajt.

"Krka ima vrlo nezgodan domaći teren gde su ove sezone već pale ekipe poput Partizana i Mornara. Nama je pobeda protiv Zadra i način na koji je izborena, bila veliki podstrek da nastavimo da radimo i treniramo još jače. Ne gledamo unapred, već idemo meč po meč", rekao je Milojević.

Trener Mege na meču protiv Krke neće moći da računa na povređenog Branislava Ratkovicu.

Posle sedam odigranih kola ABA lige, Mega se nalazi na drugom mestu na tabeli sa šest pobeda i jednim porazom dok Krka ima dve pobede i pet poraza. Mega i Krka su se do sada sastali osam puta u ABA ligi uz skor 5:3 za srpski tim.

Plejmejker Mege Ognjen Čarapić veruje da njegova ekipa protiv Krke može da nastavi niz pobeda.

"U nedelju gostujemo veoma nezgodnoj ekipi Krke koja igra dobro na domaćem terenu. Moramo maksimalno ozbiljno i agresivno da pristupimo utakmici i da nametnemo našu igru na terenu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do novog trijumfa kojim bi nastavili niz pobeda", rekao je Čarapić.

Utakmica osmog kola ABA lige između Krke i Mege zakazana je za nedelju od 17.00 u dvorani "Leona Štuklja" u Novom Mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke