Milojević: "Ovo je model kako treba da igramo"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
23:59
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Strateg Mega Bemaxa Dejan Milojević pohvalio požrtvovanost i energiju svog tima u porazu od Crvene zvezde mt:s. Protivniku poželeo sreću u daljem toku sezone.

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Mega Bemaxa poraženi su u poslednjoj utakmici 13. kola ABA lige od Crvene zvezde mt:s rezultatom 90:85.

Utakmica u hali "Pinki" bila je zanimljiva na poseban način, premda se ne može reći da je bila preterano kvalitetna.

"Čestiam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bili su bolji. Ne mogu da budem nezadovoljan igrom moje ekipe, jer smo dobili tri četvrtine. Međutim, Zvezda je u drugoj četvrtini napravila razliku koja je bila ključna. Mislim da je veoma pozitivno što smo uspeli da se vratimo u igru i bili čak u šansi da pobedimo, ali je na kraju iskustvo koje Zvezda ima došlo do izražaja i zasluženo su pobedili", rekao je trener Mege Dejan Milojević.

Strateg Mega Bemaxa istakao je da je njegova ekipa požrtvovanošću i energijom kompenzovala loše procente u šutu iz igre.

"Ovo je neki model kako treba da igramo. U poslednjih petnaestak dana smo podigli formu, igramo bolje i očekujem da tim putem nastavimo, jer tako će i pobede doći. Zvezdi želim sreće u nastavku regionalnog takmičenja i u Evroligi", zaključio je Milojević.

Najbolji igrače Mega Bemaxa u porazu od Zvezde bio je Aleksandar Lazić.

"Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše, pravili smo greške i dozvolili protivniku da stekne osetnu razliku. Drugo poluvreme smo odigrali dosta bolje, sa mnogo više eneregije. Čak smo uspeli da uhvatimo priključak, da se vratimo u meč, ali nismo uspeli da napravimo preokret, jer smo isuviše mnogo grešili u napadu u prvom poluvremenu", konstatovao je Lazić.

Mega godinu završava na pretposlednjem mestu na tabeli sa skorom 4-9 ali sa samo dve pobede manje od Partizana koji zauzima četvrto mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljubitelj kosarke
Tuesday, 26.12.2017
09:31

To vam je model samo protiv Zvezde.Ginete za svaku loptu a vec na sledecoj mlitavo i ocaj.