Milojević: "Ovakve utakmice su bitne u procesu sazrevanja"

Autor: Beta Beta
utorak 15.05.2018.
23:59
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da su mečevi s neizvesnim završnicama, poput današnjeg protiv Zlatibora, veoma korisni za njegovu ekipu u procesu sazrevanja.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Mege su večerašnjom pobedom 96:90 protiv Zlatibora potvrdili treće mesto u Grupi A pred predstojeći plej-of.

"Zadovoljan sam pobedom jer je Zlatibor kvalitetna ekipa. Čestitam im na plasmanu u plej-of i poželeo bih im da izbore učešće u ABA 2 ligi", rekao je Milojević posle mača, objavljeno je na sajtu kluba.

Meč su obeležile partije igrača koji su skoro izašli iz povrede, Kostje Mušidija (27 poena) i Ognjena Jaramaza, koji je prvi put od povrede iz marta meseca, zaigrao na utakmici i za 25 minuta postigao 20 poena uz vrlo bitne poene u finišu meča.

"Imali smo dve dosta dobre četvrtine, prvu i četvrtu, i dve loše četvrtine, drugu i treću. Zlatibor je to iskoristio, imao je dobre periode igre, čak su i poveli. Medjutim, napravili smo preokret i zasluženo smo trijumfovali. Ovakve utakmice su veoma korisne za nas, da dobijamo u neizvesnim završnicama, to je proces odrastanja i sazrevanja moje ekipe i jako sam zadovoljan zbog toga", rekao je Milojević.

Ognjen Jaramaz je nakon meča rakao da mu je posebno drago što je njegova ekipa izborila trijumf u neizvesnoj završnici.

"To je za naš mlad tim vrlo značajno. Sledi nam sad plej-of, a ova pobeda značiće i za naše samopouzdanje. Imamo još dosta prostora za napredak, pravili smo dosta grešaka, ali u suštini nije sve tako loše, jer smo pobedili. Nadam se da možemo da napravimo iznenađenje u četvrtfinalu plej-ofa gde verovatno idemo na Partizan, jer mislim da smo sposobni za to", rekao je Jaramaz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 16.05.2018
12:45

Meni nešto nije jasno. Ili ovaj Milojević dobija ogromne pare da trenira ovaj klub bez ambicija ili ga niko drugi neće.