Milojević: "Ovako mladoj ekipi samopouzdanje brzo pada"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.12.2017.
23:25
Izvor: Beta

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je košarkašima Zadra na današnjoj pobedi i rekao da njegovoj mladoj ekipi brzo pada samopouzdanje.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, promašili smo slobodna bacanja za pobedu. Zadar je iskoristio svoje i dobio. Idemo dalje, da probamo da se dignemo, jer kad imate ovako mladu ekipu samopouzdanje jako brzo pada", rekao je Milojević posle utakmice.

Mega je poražena u Sremskoj Mitrovici od Zadra sa 73:71 u 10. kolu ABA lige.

"Prvo poluvreme je bilo defanzivno veoma loše, u drugom poluvremenu to je bolje izgledalo, ali napad nas uopšte nije služio celu utakmicu. Šutirali smo 20 odsto za tri poena i 50 sa linije penala, promašili smo čak 10 slobodnih bacanja i imali smo 22 promašene trojke. Pri egal rezultatu je to jednostavno previše", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Nikola Rebić, koji je promašio dva bacanja za izjednačenje i vodjstvo 14 sekundi pre kraja, rekao je da je njegova ekipa doživela težak poraz.

"Posle pauze u regionalnom takmičenju, gde smo imali dosta vremena da se dobro spremimo i velikom željom da izadjemo sa pozitivnim rezultatom iz ove utakmice ipak nismo uspeli. Međutim, ima još dosta da igra, koliko god da smo kikseva napravili i dalje ima prostora za popravku", rekao je Rebić.

Plejmejker je kazao da se Mega okreće narednom duelu u kom želi da ostvari što bolji rezultat.

Mega će u sledećem kolu regionalnog takmičenja u subotu od 17.00 gostovati Igokei u Aleksandrovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke