Milojević optimista, da li je ovo početak Megine serije pobeda?

Autor: Beta Beta
sreda 21.12.2016.
22:16
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da je kontrola reketa i skoka odlučila pobednika u meču protiv Mornara u Ligi šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Mege pobedili su večeras na svom terenu ekipu Mornara sa 60:53 u Ligi šampiona, što je treća pobeda ekipe Dejana Milojevića u tom takmičenju.

"Veoma važna utakmica za nas jer smo imali veliku želju da okončamo seriju poraza. Iz tog razloga smo imali veoma loš procenat šuta za tri poena, jer su jednostavno igrači bili pod velikim pritiskom. U odbrani smo bili prilično solidni, imali smo 43 uhvaćene lopte, dobro smo kontrolisali reket i to je na kraju odlučilo pobednika", rekao je Milojević.

"Predstoje nam važni mečevi u ABA ligi i nadam se da će nam ova utakmica pomoći da uđemo u seriju pobeda", dodao je Milojević.

Alfa Kaba je meč završio sa 10 poena, 13 skokova i tri blokade, a na konferenciji za novinare posle meča je istakao da je njegova ekipa odigrala odličan meč.

"Mislim da smo odlično odigrali. Počeli smo meč jako dobro, sa mnogo energije i zato smo trijumfovali. Izgubili smo dosta utakmica u poslednje vreme, umorili smo se od toga pa smo reagovali na pravi način. Uložili smo mnogo truda da neke stvari promenimo i to je donelo rezultat", rekao je Kaba.

Trener Mornara Đorđije Pavićević neveo je da je Mega zasluženo pobedila.

"Od početka utakmice domaći igrači pokazali su mnogo više žeje za pobedom. Pružio sam šansu i mlađim momcima u mom timu kojima će ovakvi mečevi značiti za sticanje iskustva. Uspeli smo da u poslednja dva tri minuta uhvatimo priključak i učinimo i ovaj meč zanimljivim kao što su bili i svi prethodni. Nama, kao i Mega Leksu predstoje važne utakmice u ABA ligi, želimo im mnogo sreće u nastavku sezone", rekao je Pavićević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke