Milojević: "Nismo zaslužili pobedu"

Autor: Beta Beta
petak 07.10.2016.
14:53
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milović rekao je da njegova ekipa zbog lošije igre u drugoj četvrtini nije zaslužila pobedu protiv Budućnosti, ali da veruje da će kako takmičenje u Jadranskoj ligi bude odmicalo igrati sve bolje.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

"Čestitam Budućnosti. Bila je bolja. Igrom u drugoj četvrtini nismo zaslužili pobedu i da nas sreća pogleda na kraju. Sve se u životu mora da se zasluži. Ali, mi ovoga puta nismo bili taj tim. Ključne momente smo igrali loše, dva puta napravili prekršaj na tri poena, kada smo prišli na šest razlike i kada je igra izgledala kako treba. Moramo da izvučemo pouke", rekao Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege izgubili su sinoć na svom terenu u Sremskoj Mitrovici od Budućnosti sa 81:85, u trećem kolu Jadranske lige i pretrpeli drugi poraz u takmičenju. Budućnost ima sve tri pobede.

Milojević je naveo da njegovu ekipu čeka težak raspored, ali da veruje da će vremenom igrati sve bolje.

"Sledi Zvezda u gostima, a zatim Cedevita kod kuće. U tri kola praktično igramo sa tri najjače ekipe. Ali, raspored je takav i mi gledamo da izvučemo najviše što možemo. Verujem da će vremenom ovaj tim igrati sve bolje i da prave partije Mege tek dolaze", rekao je on.

Košarkaš Mege Vlatko Čančar rekao je da je njegova ekipa igrala slabo u prvom poluvremenu, da se nije držala dogovora sa trenerom, ali da se nije predala i da je na kraju "teško prodala kožu".

Trener Budućnosti Vlado Šćepanović naveo je da je očekivao tešku utakmicu i da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

"Očekivali smo veoma tešku i fizički napornu utakmicu. Ekipa Mege je poznata po tome da se 40 minuta ne predaje i da igra veoma jako i čvrsto. Naš prvi zadatak je bio da odgovorimo na tu energiju sa više trčanja i boljom odbranom. Takvim pristupom došli smo u situaciju da imamo bolje napadačko veče i gotovo sve vreme imali prednost. Na kraju, sami smo krivi što smo malo iskomplikovali situaciju. Ali, u svakom slučaju, zaslužena pobeda. Odmah 'zatvaramo' ovaj meč i mislima se okrećem narednom protivniku", rekao je on.

U četvrtom kolu u nedelju Mega će u Beogradu igrati protiv Crvene zvezde, a Budućnost u Podgorici protiv Krke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke