Milojević nakon debakla: "Pobedio je bolji, ali rezultat..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 26.04.2019.
23:39
Izvor: Sportske.net

Mega ubeležila ubedljiv poraz na startu takmičenja u Superligi.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Mega je porazom započela takmičenje u Superligi pošto je Partizan bio bolji sa 102:69 u okviru 1. kola koje je odigrano u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Dobru partiju za Megu je pružio Miloš Koprivica sa 16 poena, a na konferenciji za medije posle meča je istakao da je njegova ekipa odigrala premekano u odbrani.

"Čestitao bih Partizanu na dobijenoj utakmici. Znali smo da nas čeka tvrda utakmica, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, igrali smo premekano u odbrani. Okrećemo se narednoj utakmici gde ćemo probati da ispravimo greške", izjavio je Koprivica.

Trener Mege Dejan Milojević na ovom meču nije mogao da računa na Gogu Bitadzea i Nikolu Miškovića, a na konferenciji za medije je istakao da veruje da će ekipa uspeti da izbori plej-of.

"Partizan je kvalitetniji, to je i pokazao. Loše smo šutirali, ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo i nerealan, nije trebalo ovako da se završi. Ali, zasluženo je pobedila kvalitetnija ekipa. Bićemo pojačani u skorije vreme, verovatno ćemo tada i bolje da izgledamo. I dalje verujem da ćemo izboriti plej-of, da ćemo se do tada uigrati i biti konkurentniji najboljim srpskim klubovima", izjavio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 27.04.2019
05:20

Protiv Zvezde ginu za svaku loptu, a od bivseg Zvezdinog rivala puknu lagano sa 33 razlike.