Milojević: "Nadamo se još jednom iznenađenju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.03.2016.
19:25
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se nada još jednom iznenađenju u duelu sa Budućnosti, a samim tim i plasmanu u finale plej-ofa ABA lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa priredili su veliko iznenađenje na startu plej-of serije regionalnog košarkaškog šampionata, pošto su u prvoj polufinalnoj utakmici savladali Budućnost u hali "Morača".

Trijumfom u Podgorici izabranici Dejana Milojevića došli su u poziciju da se na svom terenu bore za plasman u finale plej-ofa ABA lige što bi bio veliki uspeh za mladu ekipu iz Sremske Mitrovice.

"Budućnost je favorit i u ovom meču a njihov poraz u Podgorici je pokazao da ne pobeđuje uvek bolji tim" kazao je Milojević pred subotnji meč.

Prvu polufinalnu utakmicu Mega je dobila rezultatom 85:81 pa bi u slučaju sutrašnje pobede obezbedila mesto u finalu jer se polufinalna serija igra na dve dobijene utakmice.

"Mi se nadamo da ćemo moći da napravimo još jedno veliko iznenađenje i pobedom u subotu da se plasiramo u finale, što bi bio fantastičan rezultat za našu mladu ekipu" dodao je Milojević.

Revanš susret polufinala plej-ofa regionalne lige između Mega Leksa i Budućnosti zakazan je za subotu od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вреоци 1987
Saturday, 19.03.2016
21:19

Само да, уколико дође Мега до финала, не буде прича ''не занима нас Евролига'' (уколико је на крају и буде за овдашње клубове)...