Milojević: ''Na pravi način dočekati utakmice sa Zvezdom''

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
12:14
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da njegova pobedom protiv Tamiša želi da okonča ligaški deo takmičenja u Superligi Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Mege sutra će od 19.30 u Pančevu gostovati Tamišu u 10. kolu Grupe B Superlige Srbije.

"Gostujemo Tamišu u meču koji nema rezultatski, ali svakako ima psihološki značaj pred polufinale plej-ofa protiv Crvene zvezde.

Želimo svakako da sa pobedom završimo ligaški deo takmičenja i tu će svakako biti najvažniiji pristup meču, gde ne smemo da dozvolimo opuštanje.

Tamiš ima dve pobede u ovih devet kola, ali nekoliko puta su tesno izgubili i to mora da nam bude opomena da budemo koncentrisani tokom svih 40 minuta igre.

Ukoliko odigramo na željenom nivou, verujem da ćemo doći do pobede i tako na pravi način dočekati utakmice sa Crvenom zvezdom", rekao je Milojević.

Bek Mege Aleksa Zarić istakao je da je ekipa maksimalno motivisana protiv Tamiša iako je već obezbedila plasman u plej-of:

"Nakon ubedljive pobede protiv Dinamika gostujemo iskusnoj ekipi Tamiša. U meč ulazimo maksimalno motivisani iako smo se već plasirali u polufinale plej-ofa. Ne smemo da dozvolimo opuštanje već da uz agresivnu odbranu uvedemo protivnika u ritam koji nama odgovara.

Želimo da pobedom završimo regularni deo takmičenja i na taj način dodatno podignemo nivo samopouzdanja pred duele sa Crvenom zvezdom", rekao je Zarić.

Mega je već obezbedila plasman u plej-of gde će se sastati sa Crvenom zvezdom u seriji na dve pobede, a prva utakmica će se igrati u nedelju od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke