Milojević: "Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
22:56
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da njegovi igrači moraju što pre da zaborave na poraz u Baru i da fokus usmere na narednu utakmicu u jadranskoj ligi.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa propustili su priliku da vežu tri pobede u svim takmičenja pošto su nakon trijumfa nad Cibonom i MZT-om u sredu izgubili od Mornara u okviru 3. kola FIBA Lige šampiona.

Ekipa Dejana Milojevića imala je šansu da dobije meč u dvorani "Topolica" ali je u završnici isputila deset poena prednosti.

"Čestitam ekipi Mornara na ovoj teškoj pobedi, borili su se ceo meč i nadskočili nas sa 50 uhvaćenih lopti, od kojih 17 u napadu, što je jedan od ključnih razloga izgubljenog meča. Imali smo periode vrlo dobre igre ali to nismo materijalizovali. Imali smo plus 10 ali smo ih u kratkom periodu ispustili na početku poslednje četvrtine" rekao je Milojević.

Mornar je slavio rezultatom 87:85 a apsolutni junak meča bio je Antabija Voler koji je u završnici tri puta za redom preuzimao odgovornost i sva tri puta pogađao.

"U finišu meča ih nismo dobro čuvali, čestitam Voleru koji je odigrao odličnu utakmicu i koji je u finišu pogodio tri zaredom teška šuta. Ako želimo da pobedimo, protivnički igrač ne može da pogađa u nizu tri teška šuta. Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu, da izvučemo pouke iz grešaka i da dobijemo sledeći meč" kazao je Dejan Milojević.

Narednu utakmicu ekipa Mega Leksa igra u ABA ligi protiv slovenačke Krke. Duel 8. kola regionalnog šampionata u Sremskoj Mitrovici na programu je 5. novembra od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke