Milojević: "Moramo da ostanemo pozitivni"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
11:31
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević nada se da će njegovi igrači odigrati kvalitetan meč u Laktašima i da će u tom slučaju i sreća biti uz njih.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Deveto kolo regionalne košarkaške lige otvoriće duel Igokee i Mega Leksa u Laktašima, klubova koji se u datom momentu nalaze u različitim pozicijama po pitanju forme i rezultata.

Šampion Bosne i Hercegovine slavio je u prethodnom kolu na teškom gostovanju Zadru i posle osam odigranih utakmica ima polovičan učinak (4-4), dok tim Dejana Milojevića nikako ne uspeva da uđe u pravi ritam.

"Igokea je kvalitetan i iskusan protivnik i očekuje nas težak meč u Laktašima. Poslednju utakmicu su dobili Zadar u gostima, pre toga igrali na jednu loptu mečeve protiv Zvezde i Budućnosti" objašnjava Dejan Milojević.

Ekipa Mega Leksa savladala je u sedmom kolu MZT iz Skoplja, a zatim dobila i Cibonu u FIBA Ligi šampiona, ali je potom poražena od Krke u meču "na jednu loptu".

"Mi smo vezali tri meča na jednu loptu koje nismo dobili ali moramo da ostanemo pozitivni. Treniramo vrlo jako i ukoliko budemo igrali kvalitetnu odbranu protiv Igokee, verujem da ćemo zaslužiti i malo sreće i doći do pobede u Laktašima" kazao je Milojević.

Bek Mega Leksa Kostja Mušidi je istakao da ekipa gleda samo napred i da veruje da je vreme za pobede.

"Dajemo sve od sebe na treninzima i verujem da će to uskoro pokazati i rezultati. Igokea je kvalitetan protivnik ali verujem u našu ekipu. Od odbrane sve polazi pa ukoliko ona bude na potrebnom nivou, imaćemo svoje šanse za trijumf koji bi nam puno značio i rezultatski i za samopouzdanje posle vezana tri tesna poraza. Gledamo samo napred i verujem da je vreme za pobede" rekao je Mušidi.

Meč Igokea – Mega Leks je zakazan za 11. novembar od 20 časova u hali u Laktašima uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke