Milojević: "Košarka ne može da se igra bez odbrane"

Autor: Beta Beta
subota 22.10.2016.
23:27
Izvor: Beta

Trener Mege Dejan Milojević rekao je posle današnjeg poraza od Zadra da ekipa neće početi da pobeđuje ako njegovi igrači ne shvate da košarka ne može da se igra bez odbrane.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mega je zabeležila novi poraz, peti u sezoni, pošto je izgubila u gostima od Zadra sa 90:86 u šestom kolu Jadranske lige.

"Trenutno nismo ozbiljna ekipa, primamo previše koševa, oko 90 po meču i igramo jednu od najgorih odbrana. Ako igrači ne shvate da ne može da se igra košarka bez odbrane, nećemo ni pobeđivati. Ritam je takav da se igra na svaka dva-tri dana. Kad izgubite šest zaredom, samopouzdanje ekipi jako padne, a kada su igrači mladi, ne mogu toliko brzo da se dignu", rekao je Milojević posle utakmice.

Milojević je čestitao Zadru i kazao da je protivnik više želeo pobedu nego njegov tim.

"I pored kadrovskih problema, koje smo imali i mi, ali u manjoj meri, pokazali su da imaju srce i u ovakvom trenutku su odigrali vrlo kvalitetnu utakmicu", kazao je Milojević.

Trener ekipe iz Sremske Mitrovice je naveo da bi njegovom timu svaka pobeda veoma bitna, pre svega da bi počelo da se gradi samopouzdanje.

Košarkaš Mege Marko Tejić, koji je sa 24 poena bio najefikasniji u svom timu, čestitao je Zadru na pobedi.

"Mi ćemo nastaviti da treniramo i da tamo pokušamo da ispravimo i poboljšamo stvari. Okrećemo se sledećoj utakmici koja je već u utorak. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za Cibonu i da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je Tejić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke