Milojević ima recept za Mornar!

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.12.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net, KK Mega Bemaks

Mega gostuje u Crnoj Gori.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

Košarkaši Mege u subotu od 18 časova u Sportskoj hali Topolica u Baru gostuju Mornaru u okviru 11. kola ABA lige.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je pred utakmicu u Baru istakao da njegov tim ne sme da dozvoli Mornaru da se raspuca.

"U subotu igramo protiv napadački vrlo potentne ekipe Mornara. Imaju nekoliko odličnih šutera u ekipi uz izuzetno iskusnu centarsku liniju. Jasno je da smo se kao ekipa podigli, slavili smo u Laktašima, protiv Partizana smo tri četvrtine igrali odlično. Uz dobru energiju i agresivnu odbranu, moramo da pokažemo i veću želju za pobedom od protivnika, da se borimo za svaku loptu, skok, da im ne dopustimo puno otvorenih šuteva jer ako se raspucaju, tada su u problemu i mnogo jače ekipe od nas. Mečevi u Baru su obično bili vrlo uzbudljivi i teški, verujem da će tako biti i ovaj put. Po kvalitetu spadaju u najjače ekipe u ligi, na nama je da damo sve od sebe a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", izjavio je Milojević, prenosi klupski sajt.

Centar Mege Filip Stanić je istakao da jedino sa dobrom i agresivnom odbranom njegova ekipa može da parira Mornaru u Baru.

"Igramo protiv Mornara koji ima odličnu napadačku ekipu sa sjajnim šuterima koji odlično kažnjavaju greške u odbrani. Vrlo su iskusna ekipa i znamo da jedino sa dobrom i agresivnom odbranom možemo da im pariramo na terenu. Svakako su favoriti u ovom duelu, ali na nama je da pokušamo da napravimo iznenađenje koje bi nam izuzetno značilo i za samopouzdanje ekipe i da se rezultatski još više podignemo", istakao je Stanić.

Posle 10 odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 2-8 dok je Mornar zabeležio po 5 pobeda i poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke